Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frigidne ženske

Frigidne ženske

[/quote]
Vedno je krivda na obeh straneh.
Ker pa avtorica omenja samo moški del krivde in da so vedno le moški krivi in neodgovorni, sem dal primer, ki prikazuje, da to ni res.[/quote]

Če oče se ne zmeni za otroka , je zato kriva pri mami? Bravo robi, ni kaj reči. Daj še napiši, da ga je prisilila, da ji naredi otroka. Zato si je tudi sama kriva, če mora sama skrbeti zanj. Očka ni nič kriv. Zakaj bi bil delno kriv, če je pa lahko mama v celoti kriva, a ne?

Vedno je krivda na obeh straneh.
Ker pa avtorica omenja samo moški del krivde in da so vedno le moški krivi in neodgovorni, sem dal primer, ki prikazuje, da to ni res.[/quote]

Če oče se ne zmeni za otroka , je zato kriva pri mami? Bravo robi, ni kaj reči. Daj še napiši, da ga je prisilila, da ji naredi otroka. Zato si je tudi sama kriva, če mora sama skrbeti zanj. Očka ni nič kriv. Zakaj bi bil delno kriv, če je pa lahko mama v celoti kriva, a ne?[/quote]
Včasih je možno tudi to.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kako, a ona njega posili?

Kako, a ona njega posili?[/quote]
Mislim, da se marsikatera zaštrika, ker vidi v dedcu potencial, za katerega dedcu ni, da bi ga izkoristil.
Potem, se pa zadeva zaključi, na pri nas skoraj edini možen način.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kako, a ona njega posili?[/quote]
Mislim, da se marsikatera zaštrika, ker vidi v dedcu potencial, za katerega dedcu ni, da bi ga izkoristil.
Potem, se pa zadeva zaključi, na pri nas skoraj edini možen način.[/quote]

Ja to je pa tako. Ene berejo mon, kjer se piše o tem kako mora ženska iz fanta narediti moškega in potem ona temu verjame in vzame nekoga, ki ga ima namen preoblikovati. Vzame pijanca in je prepričana, da bo iz njega preoblikovala čudovitega očeta otrokom. Pa ji ponavadi spodleti in potem jo ožigosajo, da ni prava ženska, ker ni znala ustvariti pravega moškega.

Jaz sem bolj zato, da vzameš že izoblikovanega moškega in ga ne spreminjaš. Če se sam noče,, zakaj ga v to silit?

Rastemo celo življenje. Tudi v dvoje.
O spreminjanju na silo, če bi se ena vbila v glavo, kako me bo spremenila, jo postavim pred vrata. Sem kakršen sem, tejk it or liv it. Prav tako, kot jaz nimam nobenega namena spreminjat nikogar.
Eno je rast, drugo pa siljenje.

Z ženskami, ki so polne nekega sovraštva in razočaranja nad lastnim žilvjenjem, ker jih nihče ne mara, je konstruktivna debata nemogoča, ker vedno izhajajo iz teh čustev in vidijo le svojo lastno resnico in iščejo le potrditve.

Tudi nje ni moški posilil ali je prisilil, če že govoriš o tem, zato je ona ravno tako soodgovorna in odgovorna za svoj del in za svoje “svobodne” odločitve in izbire.

Kako že: ženska upa, da se bo moški po poroki spremenil pa se ne, moški pa upa, da se ženska ne bo spremenila, ampak se spremeni :).

Z ženskami, ki so polne nekega sovraštva in razočaranja nad lastnim žilvjenjem, ker jih nihče ne mara, je konstruktivna debata nemogoča, ker vedno izhajajo iz teh čustev in vidijo le svojo lastno resnico in iščejo le potrditve.

Tudi nje ni moški posilil ali je prisilil, če že govoriš o tem, zato je ona ravno tako soodgovorna in odgovorna za svoj del in za svoje “svobodne” odločitve in izbire.[/quote]

Tudi z moškim, ki je nestrpen do vseh, ki niso po kopitu: mož/žena + otroci, je težko konstruktivno debatirat.

Torej še vedno podpiraš teoorijo, da je prav, da moški, ker je njegova bivša žena idotka, se znaša nad otroci in da je zato kriva ženska?
Meni se zdi, da bo vsak razumen človek dojel, da ne glede kakšna je mama otrok, da je oče otrok oče otrok. In ne glede, da se ta oče ne razume z mamo, ni prav, da se znaša nad otroci.
Če že žensko vsega kriviš, mi prosim razložiš, zakaj se potem oče znaša nad otroci, če je njiova mama zanič, kaj so otroci krivi, da so žrtev očeta?

Impotentnih moških ni, so samo grde babe.

Kako že: ženska upa, da se bo moški po poroki spremenil pa se ne, moški pa upa, da se ženska ne bo spremenila, ampak se spremeni :).[/quote]
In to je tako res, kot jaz tle tipkam.

Potem, se pa zadeva zaključi, na pri nas skoraj edini možen način.[/quote]

Ja to je pa tako. Ene berejo mon, kjer se piše o tem kako mora ženska iz fanta narediti moškega in potem ona temu verjame in vzame nekoga, ki ga ima namen preoblikovati. Vzame pijanca in je prepričana, da bo iz njega preoblikovala čudovitega očeta otrokom. Pa ji ponavadi spodleti in potem jo ožigosajo, da ni prava ženska, ker ni znala ustvariti pravega moškega.

Jaz sem bolj zato, da vzameš že izoblikovanega moškega in ga ne spreminjaš. Če se sam noče,, zakaj ga v to silit?[/quote]
Saj lahko tudi iz blata narediš potičko, mar ne?
Samo dvomim, da bo tako okusna kot tista iz moke in orehov… 😉
Ampak tudi, če imaš super moko in orehe (in vse ostalo kar sodi zraven) ni nujno, da ti bo uspelo spacat karkoli užitnega, če si zanič kuharica, a je tako?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem bolj zato, da vzameš že izoblikovanega moškega in ga ne spreminjaš. Če se sam noče,, zakaj ga v to silit?[/quote]
Ampak tudi, če imaš super moko in orehe (in vse ostalo kar sodi zraven) ni nujno, da ti bo uspelo spacat karkoli užitnega, če si zanič kuharica, a je tako?[/quote]

Ko bi jaz znal tako lepo pisat…:-))

Otroci so le žrtve njunega odnosa, za katerega sta oba soodgovorna, vsak na svoj način.
Zato nehaj že širiti svoje sovraštvo do moških.

OLADI. Noben ne pravi, da je ženska vsega kriva. Brzdaj svoja čustva, beri počasi, piši z zamikom, ne takoj. Počakaj par minut, ur če je treba, razmisli malo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ampak tudi, če imaš super moko in orehe (in vse ostalo kar sodi zraven) ni nujno, da ti bo uspelo spacat karkoli užitnega, če si zanič kuharica, a je tako?[/quote]

Ko bi jaz znal tako lepo pisat…:-))[/quote]Stari nima veze, glavno je. da znaš potico speč…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Otroci so le žrtve njunega odnosa, za katerega sta oba soodgovorna, vsak na svoj način.
Zato nehaj že širiti svoje sovraštvo do moških.[/quote]

Širiti sovraštvo do moških? Od kje ti pa to? Aja, moti te, ker sem proti tipom, ki zapustijo svoje otroke ja pa proti tipom sem, ki vas motijo samohranilke in ki vas motijo samski in ki vas motijo kaj vem kaj še vse.
Saj občasno si čisto ok, ampak dokler ne naletiš na ljudi, ki niso po tvojem kopitu: torej vezane in z otroci. Če je kdo samski, je pa zate abnormalen in če je to ženska jo seveda takoj obsodiš, da sovraži moške. Daj Robi, skuliraj se. Verjamem, da nisi samski, ne verjamem pa ti, da si v ok vezi, ker non stop pametuješ samskim. Marko, isti si kot Robi.

V sosednji temi praviš drugače in se pritožuješ, ker imajo ženske otroke s premalo zanesljivimi moškimi, ali kako že.

Počasi se odloči, ali naj babe resno jemljejo tvojo domislico, da “ženska naredi moškega”, ali ne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V sosednji temi praviš drugače in se pritožuješ, ker imajo ženske otroke s premalo zanesljivimi moškimi, ali kako že.

Počasi se odloči, ali naj babe resno jemljejo tvojo domislico, da “ženska naredi moškega”, ali ne.[/quote]
Za funkcionalno nepismene:

Izbira sestavin za izdelavo užitne potice je ključnega pomena za uspeh.
Poznavanje sestavin definira kuharico.

Skratka, bluziš.

Če nekoga ne razumeš je najbolje da ga označiš za bedaka oz, da bluzi in si lahko naprej spet pameten…. 🙂

Skratka, fajn, da sebe dojemaš kot sestavino, ki jo je morala ženska poznat, da je ona iz nje nekaj naredila.

Če potegnemo skupaj Njegove teze:
ženska si mora dobiti fanta za partneja, takega copatastega in je potem dolžnost ženske, da ga vzgoji v moškega in oblikuje, da fant postane moški.
Potem pa seveda se ne sme seksat, če ni namen oploditev. Seksa se samo zaradi reprodukcije, ker uživati kar tako pa se res ne sme.

Ženska je kot inštrument. Če ne znaš z njim, ne bo ven prave glasbe. Če pa znaš pa izvabiš najlepše melodije.

Zato nehaj že širiti svoje sovraštvo do moških.[/quote]

Širiti sovraštvo do moških? Od kje ti pa to? Aja, moti te, ker sem proti tipom, ki zapustijo svoje otroke ja pa proti tipom sem, ki vas motijo samohranilke in ki vas motijo samski in ki vas motijo kaj vem kaj še vse.
Saj občasno si čisto ok, ampak dokler ne naletiš na ljudi, ki niso po tvojem kopitu: torej vezane in z otroci. Če je kdo samski, je pa zate abnormalen in če je to ženska jo seveda takoj obsodiš, da sovraži moške. Daj Robi, skuliraj se. Verjamem, da nisi samski, ne verjamem pa ti, da si v ok vezi, ker non stop pametuješ samskim. Marko, isti si kot Robi.[/quote]
A ti si drugače v realnem življenju tudi tako zatežena in nanjena k pretiravanju ?
Samo vprašam. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close