Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fredy Miler

Fredy Miler

Z Remedyjem sva padla v debato o Fredyju Milerju. Res me zanima vaše mnenje o njem.

____________________ Fantasy does not deliver.

Meni se smili, ker se vsi norca delajo z njega, on pa misli da je car Slovenije

Sem se morala it malo na net izobrazit, kdo to je in kaj počne.

Ja, sem ga nekje že zasledila, pa sem bila prepričana, da se norca dela.
A on to resno misli, da je car pa to? Kdo pa mu je to dal mislit?

emmm si gledala E+ ko je bil intervju z njim? TV voditeljica se je full norca delala z njega on pa celi nor, pa res misli da je car Slovenije, meni je težko jožek samo vseeno se nebi rabli tak očitno delat norca iz njega…

Ta posnetek obstaja na njegovi spletni strani!

La Luna, sam tazadnji znak bi moral biti >

Ja, hvala, se mi je približno zdelo, pa nisem zadela.

Tipček je pa utrgan! Mislim, ne on, on je pač taki, kot je, folk se iz njega norca dela…
Resno ga že ne moreš jemat, a ne!
Poslušat pa sploh ne… Sploh mi, ki smo z rockom gor rasli!
Na njegovi strani je še ena njegova “uspešnica”, Ljubezen ti je naslov.
Pa to trga gate…

Me se zdi bogi. Ker, vsaj mal pa mora imeti pameti, da bo zašteku vso to norčevanje.

Točno tu nastopi problem – ni pokapiral!

Meni je vse jasno, ker učim na srednji šoli in imam nekaj takih dijakov. Ne pokapira, pa če se mu v faco norca delajo.

Ja, malo so si ga sposodli, bomo videli, kako dolgo bo to trajalo.

🙂

Meni so pa ljudje malo žleht, da si norca delajo iz njega. Še najbolj grdo pa je, da ga jeb… v glavo. Komu pa dela kaj hudega in slabega, če rad poje. Pa tudi, če ni baš nešto, ni treba biti nesramen do njega. Nikomur ni všeč, če si nesramen do njega, tudi meni ne, pa vam?!

23.12. bo imel koncert v Domzalah v Akumulatorju 🙂

Meni se zdi totalen model, res da smo se posteno narezali, ko smo gledali oba videospota. Meni je cisto vseeno, ali se ljude delajo norca iz njega, ali se dela on norca…

Obstaja se en posnetek, ko en imitira njega… pa backstage :))

Vazn, da je smeh… bom pa lahko kaj vec napisal po koncertu 🙂

sicer tega fredija še nisem videla, sem pa že ful slišala
mi je pa totalno mim folk, ki se iz nekoga tako dela norca
da se ne bo on na koncu smejal, ker zna nardit tip kej iz tega
glede na to, da že vsi o njem govorijo, ker očitno izstopa

sicer bi se pa lahko iz večine slovenskih estradnikov norca delali, pa se ne, ker se večina folka itak identificira z njimi zaradi njihovega povprečja

Ni pravilnoh delati se norca iz nekoga, ki se dobro počuti v svoji koži. Pa saj je Slovenija vendar svobodna dežela, vsak lahko dela kar hoče. On pač poje in pleše, kar je veliko bolje od tistih, ki morijo in kredejo. Zaploskajmo mu, ima resnično pogum!

naj vam povem , da ta Fredi že dolga leta igra tu na Koroškem na raznih zabavah, obletnicah…in ob njegovi glasbi lahko plešeš do jutra , ker nekako kar začuti kaj bi ljudje radi plesali .

Drugače pa imam raje človeka, ki se trudi, da bi s svojim delom kaj dosegel , kot pa tiste, ki doma čakajo na socialno podporo.

In zdi se mi zelo grdo , da se ljudje iz njega norčujejo , ker si ne zasluži, ni pa tudi tako neumen, da ne bi vedel da se norčujejo …
Sem pa prepričana , da bo znal iz vsega nekaj potegniti …

je konkurenca Plestenjaku – oba imata po eno obrv ;-))

malo šale.

fredi je pa ušel iz 80-ih, in je čist mim

Ko sm prvič vidla videospot že ful časa nazaj sm umrla od smeha. Če se temu reče glasba…tip je pa itak ostal nekaj let za svetom, ampak če njemu paše in najde poslušalce tut prov.

PS: Tinko kje pa je v Domžalah Akumulator?? :))

Meni se pa zdi ravno ta KOKA iz E+ v iber neumna…

La luna, ti pa, če si že prfoksa na srednji šoli bi pa sploh lahko vedela, da se ni lepo iz ljudi norca delat, ne pa, da se ti še zdi smešno, če se norčujejo iz dijakov. Matr, zato pa gre šolstvo u tri krasne… Men se tudi zdi u iber smešen pa se ne delam norca z njega.

Prvo kot prvo, folk se ne dela (več) norca z njega (ja, mogoče na začetku, ko smo videli spot). Spot je itak star, če niste opazili, se ne oblači več tko… Fredy je ful uredu in simpatičen. In JE CAR!!!!! In ne oglašite se, če nimate pojma, oz. če ste videli samo ta spot. Ker delate norca iz sebe s takimi izjavami!
Fredy ima svojo internet stran, kjer je tut forum in si pejte tja mal prebrat.

končno konkurenca zlatku dobriču

Vsak ima svoje veselje..lp*

Blondy;

Akumulator je Mladinski kulturni center v Domzalah, zadaj za diskoteko Life.

Fredy Miler je tzar.

Pijem pusim i devojke rusim!

Ko sem jaz videla spot in potem še njega v odaji e plus je bil popolnoma isto oblečen kot v spotu! Tako, da se oblači še vedno isto.

Tanaja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close