Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style francoski noht

francoski noht

Lep pozdrav!

Zanima me, kako si lahko doma sam naredis francoski noht (zanima me predvsem katero znamkov lakov uparabljati, da bi bilo to cimbolj obstojno)

Za odgovor se Vam ze vnaprej zahvaljujem.
Jasmina

kakšen pa je francoski noht?

Najbolsa je kolekcija od alessandro french manicure,ki naredi res popolne francoske nohte.V kolekciji so 3 laki.najprej beli za obrobo,potem osnova v treh barvah(svetlo roza,orientalsko svetla,in rahla bez)in pol se prosojni namaz za sijaj.Fullll lepo!in obstojno!

huh jst sm kr razocarana nad alessandrom.kupila sm sicer nadlak,ki naj vbi dal sijaj..in je isti ucinek kot vsak drug prozorenki stane 500 sit..skoda denarja…

Tud jaz se strinjam; alessandrovi res lepo zgledajo, ampak samo dan dva, potem se mi vse odlušči dol in tako nima smisla. sem prav jezna,da sem stran zmetala tolko denarja, ker je res drag. ena kolegica si je pa kupla neko poceni varianto in ji drži do celega tedna.

aja, pa še to; francoska manikura je, ne francoski noht!
lp

Torej si je bolje to narediti pri kozmeticarki ?
Barbaraajša je pisal/pisala:
>
> Tud jaz se strinjam; alessandrovi res lepo zgledajo, ampak
> samo dan dva, potem se mi vse odlušči dol in tako nima
> smisla. sem prav jezna,da sem stran zmetala tolko denarja,
> ker je res drag. ena kolegica si je pa kupla neko poceni
> varianto in ji drži do celega tedna.

mislm “bolje”,pejt enkrat da vids kako se to nardi..vsaj jaz sem tako naredila…bel lak sem kupila za 200 sit,medtem ko sm roza pa prozornega znamke Orly,moram rect super…drugace prodajajo tud set vseh treh barv..

Jst mam komplet od Revlona, komplet vsebuje dva laka, in je tudi zelo obstojen. Najprej se mi je zdel bel lak premalo bel, potem pa sem ugotovila, da prav zaradi tega izpade vse skupaj veliko bol naravno. Priporocam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close