Francija in Belgija kot destinacija za dopust
Pred časom sem šel spontano za teden v Pariz potem pa še par dni Belgije (Gent, Brugge, Bruselj). Celo pot mi uspelo speljati za cca 400 €, ker sem bival pri kolegih in let bil res poceni. V tem času mi uspelo videti kar nekaj lušnih stvari. Spodaj detjlen opis poti.
https://drjamtravels.blog/sl/pariz-belgija-1-7-9-7-2014/
Kakšne so vaše izkušnje s temi destinacijami? Mogoče obisk teh držav v letošnjem poletju, ker so leti do tja ena redkih opcij iz Ljubljane
Tudi midva sva obdelala precejšen del Belgije, poleg navedenega še Ostende, Antwerpen, Liege in še nekaj manjših luštnih mestec, povsod lepo in zanimivo.
Prav tako nekaj Francije – Azurna obala, Provansa, nekoliko atlantske obale, gradovi Loare, pa predel južno od Belgije, malo po alpskem predelu … Je pa ostalo še veliko za videt. Francija je super, sploh za potovanje s šotorom, škoda je le, da je precej daleč do tja.
Za Belgijo sem ravno včeraj brala, da je menda na rdečem seznamu, tako da trenutno ravno ni destinacija za dopust, razen če si kdo po povratku domov želi dopust podaljšat še za 14 dni doma v karanteni.
Forum je zaprt za komentiranje.