Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Francija ali Španija poleti

Francija ali Španija poleti

Živjo!

Zanima me če kdo pozna kakšno najcenejšo varianto za preživetje približno dveh tednov počitnic v Franciji ali Španiji?
Zanima me vse vključno s prevozom, prenočišči, itd. ….

Hvala za odgovore!
Špela

najcenejša kar jo poznam jaz:

-tja greš s kamionom (udobje!)
-če si v večjem mestu si najdeš v spaniji: ‘casa ocupada’ po francosk ne bi vedla. po angleško: squat, kjer spiš zastonj in spoznaš kopico enih uredu ljudi
-če si v manjšem kraju ali kje na samem: postaviš šotor, kjer ti ugaja. seveda se z domačini zmeniš.
-za poceni hranjenje pa mislim, da ne bi smelo biti težko; iščeš lokalne restavracije, ali pa si kuhaš sama.

to je to
lp

p.s.
Predvsem pa za pocensko varianto ne rabiš imeti vsega splaniranega, ker te najlepša presenečenja čakajo na poti.

Cao!

Ja ideja je res super. Mogoče veš kje se nahajajo ‘casas ocupadas’ oz. če se jih da najdit že kje na netu?
In v čem je fora da so tolk prijazni in ti pustijo da tam spiš zastonj?
Hvala pa lep dan!(-:

Aha pa da ne pozabim. Tako potavanje me zelo zanima in ga nameravam izvesti nekje v juliju za približno 2 tedna.
Če je kdo pripravljen preživeti 2 tedna z nahrbtniki na rami in obenem vidit nekatere stvari naj kar piše!(-:

ne, takih ni na netu. Lahko pa najdeš kakšne alternativne centre in te ti pol povežejo naprej. Naprimer, če bi kdo prišel v Lj, bi kontaktiral Metelkovo in oni bi ga najbrž povezal naprej oz. mu kako drugače pomagali.

Prijazni so zato, ker ne dajejo prednosti kapitalu(izmu) temveč ljudem. kul ne, da tudi taki obstajajo.

Se pa najdejo, jaz sem v Madridu vedela kje je, prišla tja, potrkala, vprašala in že so mi našli sobo.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close