Fotograf za dojenčke
Pozdravljeni!
Ali pozna kdo v LJ ali okolici, fotografa ki dela lepe umetniške fotke dojenčkov, dojenčkov s starši, itd…. barve in črnobele, in sicer v studiu ali še bolje na domu (kjer je lepo toplo in domače za majhne).
Na nemški TV sem videla, da je fotografinja prišla domov k nekaj tednov staremu otroku, prinesla vso opremo (zavese, luči, tkanino, blazinice, dekoracije: npr. rožice, čebričke… ) in naredila 5-10 res FULLLL dobrih fotk – takih za na steno ali koledar. Ker bi tudi jaz imela take fotke….. me zanima če kdo pozna koga, ki se s tem ukvarja.
Če ima tak fotograf kak link (s slikami majhnih), si bom slike z veseljem ogledala in si ga izbrala za prvega uradnega fotografa našega bodočega družinskega člana. Seveda, ob normalni ceni.
Pozdrav,
Vanja2
Dobra fotografija je ometniško delo. Dober fotograf je umetnik. Dobre rezultate lahko dosega samo ob uporabi profesionalne opreme, ki je pasje draga. Tako da… dvomim da se bo to izšlo s tvojimi pričakovanji “normalne cene”.
Za primerjavo… dober fotograf za nekaj kvalitetnih fotk lahko porabi nekaj ur samo za nastavitve opreme in postavitev scene.
Če te res to zanima, si v iskalnik vtipkaj niz – umetniška fotografija – in med najdenimi izberi tiste, ki se ukvarjajo s portreti. Sicer pa z otrokom v studio…. bo mnogo ceneje.
to je svinjsko drago,,,, ker fotograf-inja poslika kar nekaj filmov da izbere dobrih 5-10 slik. Tako kot je roman predlagal z otrokom v studijo.
Jst sm svojga malega peljala v btc, soncek, poklices pa poves kaj bi,,, pa ce imajo kaj igrac ali podobnega “na zalogi” poskrbijo oni, drugace prineses s sabo. Men so se zelo potrudli.
01 585 24 18 je cifra
Lep dan
Pokliči studio Potrč. To je ena najstarejših fotografskih družin v Lj., ki so specializirani za portrete. Studio vodi ga. Marjetka Potrč, ki ga je “podedovala” od očeta. Je pa ravno tako dobra, kot on. Pasje dragi po mojem niso, moraš pa verjetno računati na kakšnih 20.000 sit… Ali tu nekje.
LP – S.