Fotoaparat
Zdravo,
vprašanje verjetno ne sodi ravno sem, vendar vseeno upam, da bo kdo vedel odgovor.
Koliko časa ponavadi zdržijo baterije pri fotoaparatu; mislim s tem, da se jih polni, seveda.
Namreč, imam fotoaparat, za katerega imam dvakrat po dve baterije (dve za rezervo), pa se mi vedno takoj spraznijo, ko so napolnjene.
?
Hvala in lep pozdrav
Sem imela pred nekaj leti enake težave z enim Pentaxom. Definitivno je bil kriv fotoaparat, ker katerekoli baterije sem sprobala, od takih čist navadnih iz trafike do takih orng, ki se polnejo, nič ni pomagalo. V štacuni, kjer sem fotoaparat kupila (ni bil več v garanciji, imajo pa tud servis), so se z mano pogovarjali kot s petletnim otrokom, ki ne ve, kaj je fotoaparat in kaj baterija. Tko da sem se naveličala, kupila enga Sonyja, ki ima originalno baterijo, jo napolnim in zdrži par dni orng fotkanja.
Pazite tudi kako baterije polnite! Tisti polnilci ki jih prodajajo v Tušu in mislim da so kitajske izdelave imajo ležišče kjer lahko vložiš dve baterije, vendar potem se spodnja ne polni, ker je ležišče preveč odprto in se baterija ne dotika polnilne lamele.
Drugače pa so ti polnilci kar v redu in poceni, okrog 25 €.
Forum je zaprt za komentiranje.