Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija fotoaparat trotlček kateri?

fotoaparat trotlček kateri?

Prosim za kakšno izkušnjo in nasvet kateri fotoaparat naj kupim. Do sedaj sem imela Canon ixus55, zelo sem bila zadovoljna, vendar mi je ‘crknil’, popravilo pa stane skoraj toliko kot nov fotoaparat. Rada bi nekaj majhnega (saj ga vedno prenašam s seboj), vendar kvalitetnega, z možnostjo snemanja kratkih filmov. Spet razmišljam o ixusu 90IS ali 970IS in podobno… obstaja kaj boljšega za to ceno (okoli 300 EUR)?
Hvala, lp!

mI SMO PRAVKAR KUPILI IXUS 860 – V TRGOVINI MIxI v btcju (joj, črke) in smo zelo zadovoljni. Videla sem pa ta teden v Mercatorjevem katalogu, da je ravno ta v akciji, mislim da za 279 eUR. Mismo vzeli še 4 giga kartico. Pa alepe fotke.

Hvala Ixuska. Kje točno je ta trgovina Mixi v btc?

Jaz sem v Harvy Normanu za 90 € kupila Kodakovega trotlzihr digitalca. Slikam samo hčer, psa in bližnje sorodstvo ter rojstne dneve in za to je več kot odličen.

Mismo vzeli še 4 giga kartico. /quote]

in kaj boš rabla 4 giga kartico? imam 2 giga, gor gre čez 500 slik najboljše kakovosti. a ni to dovolj????

če ima tudi možnost snemanja je malo več kar praktično imet. Če se hodi na malo daljše dopuste pa sploh. 14 dni po hribih in je 500 slikc mala malca. Kaj pa pol?

če ima tudi možnost snemanja je malo več kar praktično imet. Če se hodi na malo daljše dopuste pa sploh. 14 dni po hribih in je 500 slikc mala malca. Kaj pa pol?[/quote]

ja, kam pa daš potem vse te slike? Jaz jih na leto naredim 50-100 (lepih, seveda, slabe sproti brišem), pa se mi še to zdi veliko. Jaz moram obvezno slike razviti in spraviti v fotoalbume, samo na CD-jih jih imeti se mi ne zdi ok, ker se mi zdi, da potem skoraj nikoli več teh slik ne gledaš. Album je pa vedno fino v roke vzeti in prelistati.

Panasonic

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Joj, joj. Bi prav videl, kako zgledajo ti vaši arhivi, ko shranjujete slike pri “najvišji kakovosti”, ki so zadnje čase okrog 6-8 megapixlov, kar znese od 2-3 Mb na eno sliko. Ko pa daš sliko razvit, ni dejansko niti za odtenek lepša oziroma bolj kvalitetna od tiste, ki je posneta pri dveh megapixlih. Kvečjemu slabša, zaradi povečanega šuma v teh “navitih” senzorjih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Trgovina mixi je med Emporiom in Lidlom v BTC-ju, v dvorani Diamant – v 1. nadstropju. Prodajalec je zelo prijazen, veliko pokaže in razloži, aparat ima tam že v pogonu in tudi kupljenega takoj zrihta, da dela. 4 gig pa rabimo, ker veliko potujemo in veliko fotkamo. Pa Lp

Hvala Ixuska, tale Ixus 860 je kar dobro ocenjen, mislim, da ga bom kar kupila. Mi lahko poveš koliko si točno dala zanj v Mixi? Ne vem, kaj se bolj splača, da ga naročim po netu, cena brez SD kartice (teh imam itak več) je 258,98, v kompletu (kartica + torbica) okoli 275 EUR. Koliko stane v mixi trgovini?
Hvala.

New Report

Close