Najdi forum

Fotoaparat-NA POMOČ!!!

Kot že pove moje ime sem en navaden štor.Danes sem hotela na računalnik naložiti fotografije.Še enkrat sem prižgala fotoaparat in napisalo se je nekaj v smislu,da je SD kartica pokvarejna,ali jo želim formatirati.Kliknila sem NE,nič se ni zgodilo.Še 1x sem vzela ven kartico in prižgala fotoaparat.Zopet isto sporočilo.Tokrat sem kliknila DA.Vse slike so se mi zbrisale.Ali kdo mogoče ve,če se da narejeno škodo kako popraviti?Slike so mi pomenile veliko.

Sem slišala,da se pri računalniku da zavrteti čas nazaj,če si kaj po nesreči zbrisal,ali se to da tudi na spominski kartici?

da se dobit razne programe samo so plačljivi, vsaj tisti k kvalitetno obnovijo, samo čist 100% obnovitve pa ne pričakuj…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar,ali mi lahko prosim napišeš ime programa ali pa spletno stran,kjer se to da naložiti oz.kupiti 🙂 Hvala,polepšal si mi dan…

pravjo da je tale brezplačen

tale je pa plačljiv pa mende dokaj ok[/url]

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Foto

Jaz sem si večino fotografij (vseh pa ne) rešil s temlje http://www.z-a-recovery.com/ . Mogoče boš pred reševanjem vseeno morala formatirati kartico, tako da jo bo lahko računalnik sploh videl, nato pa sprožiš proces obnavljanja.

Sem zdej na WinRecoveryju oz. Card Recovery strani naložila program in mi je res našel vse izbrisane slike.Je pa problem,ker zdaj hoče denar v zameno,da jih naloži na računalnik 🙁

Na srečo ti te fotografije veliko pomenijo in ti ne bo težko pljuniti par zelencev programerju, ki ti je rešil tvoje najdražje trenutke.

Uporabi Zero assumption recovery… 🙂

ZAR… Ja, jaz vedno delam s tem. Dobro deluje.

Hvala rea za vse odgovore.Sem uporabila Stellar Phoenix program potem pa še ZAR ker mi je v Stellarju nekatere slike uničil,medtem ko je v ZARu manj uničenih slik 🙂

Sedaj imam pa še eno prošnjo-ali morda kdo ve,s katerim programom lahko znova dobim videe,ki so se tudi izbrisali?

pred 20 minutami sem ravno uporabila Pandora recovery, je brezplačen 😀

držim pesti da uspe! LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close