Fotke na FB – malo za hec, malo za res
Ne vem ali sem jaz staromodna ali pa je to sedaj moderno.
Na FB opažam, da veliko deklet, žensk daje gor svoje fotke, kjer so samo v perilu, v zapeljivih pozah, v erotičnem perilu. Pa so to pogosto ženske, ki so izobražene, imajo službe. Potem pa te klikne šef in te občuduje v erotičnem perilu.
Ene imajo fante, druge ne. Saj so lepotice pa to, ampak ne vem no, da bi se vsi sodelavci, znanci slinili po mojih erotičnih fotkah, doma pa me čakal fant?
No, če pa bi fantje dajali take fotke gor, kjer so pomankljivo oblečeni, to pa bi bilo nekaj. Samo fantje pa ne dajejo 🙁
Potem pa so še razni posti na FB v stilu: lahko noč, dobro jutro, grem ven, danes me boli to in ono…
Jaz sicer uporabljam FB, ampak profil zaklenjen, dodajam le znance oz. njihove znance, fotke dajem le take s pokrajinami, naravo, znamentistosi, svojih pa zelo malo. Če pa kaj objavim pa je to kaj takega, da rabim kak nasvet, pomoč oz. če jaz komu dam kak nasvet, če sprašuje.
Kaj pa vi mislite o vseh teh fotkah, izjavah na FB?
Ste konzervativni tako kot jaz ali pa delite vse z vsemi na netu?
Jeb*** pokrajino, če lahko vidiš naravo v vsej svoji lepoti, kako se bohoti, brsti, poganja, razganja… :)))
Narava pri ljudeh in tudi drugih živalskih vrstah je pač takšna, da so samice tiste, ki privabljajo samce na takšen ali drugačen način, saj ste rade urejene, se lišpate, mečete denar za kozmetiko… 😀
Punce znajo, adute pač položijo na mizo, saj ti imaš tudi kakšnega, a ne? ;))
jst sm še bolj staromodna… brez fb in podobnih profilov. :)))
je pa res, da se ljudje vse premalo zavedajo, kolikokrat so npr. pri iskanju službe preverjeni ravno na takšnih straneh.
Uporabljam ga že, je pa zaklenjen profil – in ga tudi search na Googlu ali direkt na FBju ne najde. Oz. je nedoločljiv (he, he).
Ljudi s takimi razgaljenimi fotkami še nisem videl med svojimi prijatelji – drugih pa ne gledam.
Slike ki jih imam gor so tudi take bolj nedoločljive in od daleč – tiste bolj osebne so pa omejene. Vidijo jih lahko le prijatelji s katerimi imamo npr. debato o dopustu in skupaj gledamo fotke – kar bi sicer raje počeli osebno na obiskih, vendar nekateri živijo tisoče km stran – in je takole lažje.
Čisto OK deluje npr. klepet po Skype-u in hkrati ogled fotk na FB in klepet o dopustu…
Ftp = file transfer protocol, je samo za prenašanje datotek iz dveh različnih lokacij
Si verjetno mislila msn? :)[/quote]
Matjazko
Ne podcenjuj sodobne ženske. 🙂
Mogoče si preko ftp-ja prenašajo slike in filmčke ?[/quote]
matjažek 😉
Forum je zaprt za komentiranje.