Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Forumska imena in njihova simbolika

Forumska imena in njihova simbolika

Spider a je tako težko dojet, da je Marko imel tako “srečo” oz je tako sposoben, da je ravno on dobil tisto eno, ki jo sadni omenja in vama še po xyz replikah to ni jasno?
Kdo rabi toliko dodatnih replik?
Kdo je tisti zakajček, ki mu ni nikoli nič jasno in še kar drega, drega, drega in sprašuje v nedogled?
Pa ne vem a sta res tako nevedna ali vaju samo fovšija daje?

ps
Retorična vprašanja.
Še razlaga za zakajčke: to so vprašanja, ki ne rabijo odgovorov, ker se odgovore lahko razbere iz vprašanj samih…. če zmoreš

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pol pa reči svojemu kompanjonu Marku, naj se mi že enkrat neha v rit zaganjat z replikami, naj neha replicirat na moje poste in mi postavljat po 10 vprašanj v vsaki repliki. Če mu je sve jasno. Ampak se bojim, da mu nič ni janso, zato pa me akr naprej sprašuje neumnosti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi komplicirani ljudje imate svoje omejitve. Jaz te v vsem razumem Spider, problem je, ker ti mene ne razumeš in potem misliš, da tudi jaz tebe ne. Komplicirana stvar. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

rabiš inzulin? Tista, ki sem ji to namenil ga ni rabila..prej umetno dihanje…

rabiš inzulin? Tista, ki sem ji to namenil ga ni rabila..prej umetno dihanje…[/quote]
Zadnjič so povlekli enega iz vode in je rabil umetno dihanje, tako da upam, da tvoja ni rabila takega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

rabiš inzulin? Tista, ki sem ji to namenil ga ni rabila..prej umetno dihanje…[/quote]
Zadnjič so povlekli enega iz vode in je rabil umetno dihanje, tako da upam, da tvoja ni rabila takega. :))[/quote]

brez skrbi…stari dobri način..masaža srca in usta na usta…

Spider čemu taka “zahteva”?
Saj menda veš, da če nekaj javno napišeš na forum, da lahko to replicira kdorkoli kolikokrat želi, če ni žaljiv? In mislim, da Marko ni. 😉 Vsaj ne direkt, če pa ti njegovo repliko dojemaš kot žalitev potem pa nehaj pisat javno in “nesramnež” ne bo imel česa replicirat.

Lahko pa začneš pisat take poste, da se jih nihče ne bo upal replicirat 😉
A ti si želiš bit tako……… “mogočen”? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če mu je pa zmanjkal argumentov, ne ve več kaj napisat nazaj potem pa anything will do. Zgoraj mi je napisal, da si imel že kakšno prej, torej, če predpostavimo, da si bil pred tem že z najmanj dvema in če mu verjamemo, da ju je spoznal v živo, potem zakaj hudiča ni mogu še te spoznat na enak način, zakaj si je rabu odpret račun na nekem ljubezenskem portalu in tam iskat ? Ni lih logično ane :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Še enkrat.

Če mu je pa zmanjkalo argumentov, ne ve več kaj napisat nazaj, potem pa anything will do. Zgoraj mi je napisal, da je imel že kakšno prej, torej, če predpostavimo, da je bil pred tem že z najmanj dvema in če mu verjamemo, da ju je spoznal v živo, potem zakaj hudiča ni mogu še te spoznat na enak način, zakaj si je rabu odpret račun na nekem ljubezenskem portalu in tam iskat ? Ni lih logično ane :>

Ponavljam vprašanje in ga razširjam. Zakaj se v vsaki temi, ko podam svoje mnenje, navezujoč se na izvorno vprašanje, tik za mano oglasi bodisi Marko bodisi ti in me začneta prepričevati, kako zelo se motim, mi postavljati razna nesmiselna vprašanja..če pa je vama, po tvoji razlagi, itak vse jasno.

Mogoče zato, ker vama v resnici nič ni jasno?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ponavljam vprašanje in ga razširjam. Zakaj se v vsaki temi, ko podam svoje mnenje, navezujoč se na izvorno vprašanje, tik za mano oglasi bodisi Marko bodisi ti in me začneta prepričevati, kako zelo se motim, mi postavljati razna nesmiselna vprašanja..če pa je vama, po tvoji razlagi, itak vse jasno.

Mogoče zato, ker vama v resnici nič ni jasno?[/quote]Kaj se ti sekiraš za to, če je on nesposoben dojet tvoje pisanje? 🙂
In a je kje kak vrstni red kdo se lahko za kom javi/relicira? Saj se ne rabiš ubadat z njim in njegovimi vprašanji, če ne želiš, prava reč..
Lahko se tudi čisto preprosto pogovarjaš po ZS s svojimi somišljeniki oz z tistimi od katerih želiš mnenje.

in…spet si dobil nazaj nekaj čist tretjega.

Potem si pa sam odgovori na svoja vprašanja in ne debatiraj z drugimi, pa boš zadovoljen, bimbo. :))

Bi še kdo mislil, da je tema zanimiva, ker smo šli čez 100 komadov – ampak ne – cifra je poblesavila, ker ste si noter našli vaš “peskovnik” za kreganje in prepričevanje prepričanih …pejte raje kam drugam …

In namesto, da bi temo vrnil na rdečo nit, se kregaš, ker nisi zraven v tem peskovniku. V čem je pa smisel tega? Če bi rad debatiral o temi, potem napiši kaj v zvezi z njo, sicer bo kdo mislil, da se je izpela. In res, življenjsko pomembna debata je, ki bo rešila svet, bog ne daj, da čvekamo še o čem drugem, na čveku. :))

Ohhh, poet… zakaj, zakaj, zakaj si moral napisati zadnje besede ???
Tako lepo je bilo… potem si pa vse uničil. :)))
Dobim še kaj?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vsi moji običajni niki so bili zasedeni. Pandora je bila 4 ali 5 izbira. In ker je bila tudi ta zasedena (in sem bila naveličana iskati nove možnosti), sem ji dodala še enko in tako “prelisičila” računalnik.

Ohhh, poet… zakaj, zakaj, zakaj si moral napisati zadnje besede ???
Tako lepo je bilo… potem si pa vse uničil. :)))
Dobim še kaj?[/quote]

ko sem jo napisal so bile sanje….kmalu pa ne več…zdaj pa tebe čakam, da vidim ali ti sežem do gležnjev ali pa vsaj do kolen:)

Lepo je, res mi je všeč !!! Jaz ne znam biti tako romantična. Kako mi je žal za to…. :/ Najbrž gre za okvaro kakšnega gena :))) Žal se tudi ne moreva hraniti v obe smeri, ker tisto, kar sem nazadnje napisala ima 583.054 znakov oziroma 123.184 besed :/ Če nekoč dobi platnico obljubim, da ti jo podarim :)))

Margot, o čem pa gre zgodba. Dobimo kaj za probat? 🙂

Prideta k meni, prineseta piškote (saj veš, sem sladkosneda), jaz ti dam tekst :))

No, vsaj naslov povej, res me zanima.

Lepo je, res mi je všeč !!! Jaz ne znam biti tako romantična. Kako mi je žal za to…. :/ Najbrž gre za okvaro kakšnega gena :))) Žal se tudi ne moreva hraniti v obe smeri, ker tisto, kar sem nazadnje napisala ima 583.054 znakov oziroma 123.184 besed :/ Če nekoč dobi platnico obljubim, da ti jo podarim :)))[/quote]

te držim za besedo…sicer pa tudi sam pišem eno romantično prozo..po resničnih dogodkih..ampak sem trenutno šele pri 23.125 besedah..ufff…ušla si mi…vsaka čast..lahko vsaj kak odlomek..samo zame?
pliiiiiiiiiiz?

Lepo je, res mi je všeč !!! Jaz ne znam biti tako romantična. Kako mi je žal za to…. :/ Najbrž gre za okvaro kakšnega gena :))) Žal se tudi ne moreva hraniti v obe smeri, ker tisto, kar sem nazadnje napisala ima 583.054 znakov oziroma 123.184 besed :/ Če nekoč dobi platnico obljubim, da ti jo podarim :)))[/quote]

te držim za besedo…sicer pa tudi sam pišem eno romantično prozo..po resničnih dogodkih..ampak sem trenutno šele pri 23.125 besedah..ufff…ušla si mi…vsaka čast..lahko vsaj kak odlomek..samo zame?
pliiiiiiiiiiz?[/quote]

Dragi poet, se spomnim, ko sem bila pri cca 30.000 :)))
So mi rekli – fantastično je, samo prekratko…in hočemo nadaljevanje…
Sem si mislila: nikoli mi ne bo uspelo! Pa sem kljub temu brez težav izbljuvala še toliko enih besed.
Ne odnehaj! Saj ti je v veselje, kajne???

Ne vem kako naj vama z Markotom pošljem “odlomek” nečesa, kar je treba prebrati v celoti, da dobi smisel. Hmm… naj razmislim, no :)))

Ko smo že pesniški:

prvi odstavek je moj, potem pa je citirana pesem…

Je v ogledalu slika, ki ne kaže in ne govori
kdo se vidi, kdo pred njim stoji.
A ko roka segla je po listu pisanih besed
vanj pogledam in kot da zazrla bi se v svoj svet.
Hej, pomislim, čigav naslikan noter je obraz
to nisi samo ti, to je tudi moj jaz.
Poglej zdaj, vam je znano, se lahko najdeš tudi ti,
in povej, je to res samo moj svet , ali svet, ki okoli nas se vrti.

Čopič (Lee Ezzel)

Rad bi se pokazal, vprašal, kakšen se ti zdim,
a kaj, če me ne boš sprejel,
lahko te še zgubim!
Saj bi vse barve, masko spral, pokazal pravi jaz,
a le, če mi obljubiš,
da boš vzljubil moj obraz.
Zato potrpi, prosim, za hip zapri oči,
da snamem barve, masko,
ki me tako teži.
No, pa poglej, pred tabo zdaj stojim ves bos in nag.
Kaj sem ti res še vedno všeč,
sem ti še vedno drag?
Presrečen sem, kljub temu pa bo čopič še z menoj
da se mogel bom skriti
pred drugimi ljudmi.
Zato te prosim, ščiti me, imej me rad, kot jaz te imam
in prosim te, pomagaj mi,
da se bom imel še sam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close