Forumska imena in njihova simbolika
če se ne boš držala njihovega “skrenjevanja” te bojo špecali modijem, adminu … ☺[/quote]
Mene komot špecajo, jim bom vrnila duplo:))))[/quote]
potem se te pa tudi Bog (to sem jst) ne bo mogel usmiliti, tako te bodo osrali. Še v kakšno ortodoksno vero, za katero nihče še ni slišal te bodo zaprli.
Še najceneje jo boš odnesla, če ti obesijo, da imaš posušen junfar še cel ☺☺☺
Mene komot špecajo, jim bom vrnila duplo:))))[/quote]
potem se te pa tudi Bog (to sem jst) ne bo mogel usmiliti, tako te bodo osrali. Še v kakšno ortodoksno vero, za katero nihče še ni slišal te bodo zaprli.
Še najceneje jo boš odnesla, če ti obesijo, da imaš posušen junfar še cel ☺☺☺[/quote]
sej menda obstajajo operacije za to, v drugo bi ga bolj pametno vnovčila:-)
Še najceneje jo boš odnesla, če ti obesijo, da imaš posušen junfar še cel ☺☺☺[/quote]
sej menda obstajajo operacije za to, v drugo bi ga bolj pametno vnovčila:-)[/quote]
pa ti jih prav izzivaš … kolikor znajo zakomplicirati in zatupiti … eh – to si pa tudi jaz ne upam napisati ☺
Pa če nas imaš tako zelo rad bi nam pa lahko kaj lepega spesnil?
Ali pa kaj od že spesnjenega dal za prebrat?
Jaz bi z veseljem prebrala.
:))[/quote]
Hm, ne vem, če bi…kakšno pa bi? Ljubezensko, narodnozabavno, cinično? Samo se bojim, da se France začne obračat v grobu, zaradi takih primerkov kot sem sam praznik spovpada z njegovo smrtjo in ne rojstnim dnem:)
Pa če nas imaš tako zelo rad bi nam pa lahko kaj lepega spesnil?
Ali pa kaj od že spesnjenega dal za prebrat?
Jaz bi z veseljem prebrala.
:))[/quote]
Hm, ne vem, če bi…kakšno pa bi? Ljubezensko, narodnozabavno, cinično? Samo se bojim, da se France začne obračat v grobu, zaradi takih primerkov kot sem sam praznik spovpada z njegovo smrtjo in ne rojstnim dnem:)[/quote]
O-pa, lahko izbiram ? No, če je tako bi – ljubezensko. Ljubezni ni nikoli preveč.
Glej, nisem ti rekla kar tako, ampak zato, ker tudi sama nekaj pišem. Zato rada tudi kaj preberem.
In mislim, da se France že davno vrti kot ventilator, pa ne zaradi tebe :))
Ste dali čez, razumem. Saj, ko boš dal to čez še v živo, pride pa na vrsto nov izziv, najtežji. Do takrat pa kar uživaj v tem kar počneš. Nisi mi ti nič kriv, saj meni nič ne manjka. 😉 Kaj čem sosedi lagat, če mi pa ni všeč? 🙂 To lahko povem svoji na tisoč in en način. :))[/quote]
Nekateri se ne zadovoljimo s povprečno žensko, tako da podobni portali za nas ne pridejo v poštev. Če pa se že najde kšna taka gor je pa to razmerje 1:1.000.000, tako da se v nobenem primeru ne splača gor viset. Ti to Ančko, na katero si ponesreči naletel in se zdaj počutiš, kot da si zadel na loteriji, bi lahko npr. zunaj še na dvakrat boljšo naletel in to mislim obenem vizualno in po karakterju. Zunaj je večja, bolj pestra izbira, kot tistih 100 povprečnih žensk na Ona-On, Badooju, Netlogu in nevem kaj še vse obstaja.[/quote]
Ne, tiste bom pustil tebi, pick up artistu. :)) Sicer pa si jo verjetno že davno našel, sodeč po tem, kako “obvladaš v živo”. :))
Našel si jih že našel, javi se ko boš kateri postal izziv še sam, ne pa da bodo samo one tebi. :))
Phaaa, nimaš pojma smrkavc. Prvo kot prvo jaz nisem noben pick up artist, kot drugo pa jaz punce spoznavam spontano, medtem ko jih ti spuščaš mimo in jih gledaš v rit, jaz hodim z njimi na zmenke. Tebe, ko bo bejba nekega dne pustila na cedilu se ti bo svet podrl. To pa iz dveh razlogov. Prvi razlog, ker si sanjač in imaš nerealna pričakovanja, drugi razlog pa, ker si boš težko našel drugo. Spet se boš moral registrirati na kak portal kot je Ona-On in čakat, da se te bo katera usmilila.
Človeku, ki nič ne gradi, se res nima kaj podret. Jaz sem pa še vedno vse nazaj postavil, močneje in lepše in za nazaj ničesar ne obžalujem.
Saj se mi je zdelo, da samo hodiš na zmenke. Ko boš kateri postal izziv, boš prišel tudi dlje od tega. Nikar ne obupat. 😉
Jaz nisem noben sanjač, jaz sem si svoje sanje uresničil in sedaj živim. Sanjač sem samo v tvojem svetu, ker si ne predstavljaš, kako do dosečt, kaj šele živet.
Saj tiste iz portala so tud prave veš. Nisi nikoli nobene spoznal v živo? 😉
Kaj misliš, da so vse moje sanje povezane z ženskami, tako kot pri tebi? Lahko bi mi privoščil, ne pa da se kremžiš. Sicer bom še mislil, da si mi fauš. :))
Predstavljena simbolika nick-ov (do)Sadni&Spider proti Marko.
Uspelo jima je “nemogoče” – spravit Marka na njun nivo….
”Hey Marko, hey Marko, Marko, Marko….”<br /> “What?”<br /> “Can you do this..nnnnnnnnnnn….”
itd, itd
Hm, ne vem, če bi…kakšno pa bi? Ljubezensko, narodnozabavno, cinično? Samo se bojim, da se France začne obračat v grobu, zaradi takih primerkov kot sem sam praznik spovpada z njegovo smrtjo in ne rojstnim dnem:)[/quote]
O-pa, lahko izbiram ? No, če je tako bi – ljubezensko. Ljubezni ni nikoli preveč.
Glej, nisem ti rekla kar tako, ampak zato, ker tudi sama nekaj pišem. Zato rada tudi kaj preberem.
In mislim, da se France že davno vrti kot ventilator, pa ne zaradi tebe :))[/quote]
OK, naj ti bo, ampak ne smeš nobenemu pokazat! Ni presežek..je pa moja in še mnogo jih imam.
Kot sončni žarek posijala v moje si življenje
pozabljeno prebudila v meni hrepenenje.
Preden potopim se v sanje, si zadnja misel ti
če bi brala moje misli, ne upal pogledat bi se te v oči.
Tvoj obraz posipam z vročimi poljubi
s prsti polzim ti nežno skoz lase
ne boj se, predaj se mi, le nekaj mi obljubi
naj nihče za ogenj, ki vzplamtel med nama je ne zve.
Na ustnicah tvojih narisal sem nasmeh
prepustiti svojim sanjam se, res ne more biti greh.
Zapri oči in povzpni se v višave
ujetnica mojih si strasti, ki uiti ne želi
brez cilja, vse najine poti so prave
ničesar ne obžaluj, poslušaj kaj srce ti govori.
Potovanju čez griče in doline se bliža kraj
ne ustavi se, mi zašepetaš, ko peljem te v raj.
Nad seboj čutim drhtenje tvojega telesa,
ko v soju sveč pripeljal sem te v nebesa.
Ko najinih teles umiri se strastno valovanje
odprem oči in se zavem, da bile so to le sanje…
Ah, saj sam dobro veš, da se moraš spustiti na človeku primeren nivo, če hočeš, da te razume oziroma. :))
Jaz temu rečem, da lažje razume sebe. 😉
Ti bereš za sabo? Sadni ti napiše, da snemaš ženske z ona-on in podobnih portalov. Ti ga nazaj kao zafrkavaš, da to počne on, ne ti. Ko te opomnim na tvoje preferiranje internetnega spoznavanja, spet nekaj čist tretjega repliciraš nazaj.[/quote]
Berem, berem. Mislil sem, da je mislil snemanje nečesa drugega, ne žensk, kot so recimo razna “znanja” pick up artistov in podobno. To dela on. Jaz žensk ne snemam od nikoder, saj niso le slike, čeprav so lepe za pogledat. 😉
Sej res ja..Marko..verjetno zato porabimo 5-krat več replik, da nekaj dopovemo tebi, kot pa komu drugemu…zaradi tvojega nadnivoja..zaradi tvojega bogatega besednega zaklada in širokega spektra razmišljanja..Ampak enostavni in omejeni ljudje se imate vedno za pametne.
Forum je zaprt za komentiranje.