Forumska imena in njihova simbolika
Seveda, vsi bi bili idealni, vse teme bi bile take splošne, nihče ne bi več ničesar provokativno napisal, v glavnem postalo bi kaj hitro dolgčas. Naj bo pa jasno, da ne podpiram nobenega razpihovanja strasti in kakršnihkoli bedarij in izzivanja med forumaši, samo dejansko da vem, da me jutri lahko nekdo najde doma, me mine karkoli napisat kot registrirana oziroma za take reči uporabljam FB.[/quote]
Zato bi pa vsak pazil, kaj napiše, ali pa ne bi napisal sploh nič. Poleg tega bi se izognili podobnim sranjem, kot je npr. nastalo sedaj.[/quote]Sčasoma bi se ljudje navadili in bi sra*i dalje… in razni dušebrižniki bi imeli polne roke dela…..
Zato bi pa vsak pazil, kaj napiše, ali pa ne bi napisal sploh nič. Poleg tega bi se izognili podobnim sranjem, kot je npr. nastalo sedaj.[/quote]Sčasoma bi se ljudje navadili in bi sra*i dalje… in razni dušebrižniki bi imeli polne roke dela…..[/quote]
Bi človek vsaj vedel, kateri sosed je totalni idiot.
Eh to vem že sedaj…. ;)[/quote]
Hvala za popravek. 🙂 Ampak dejstvo, da bi bilo to tudi dokumentirano in jasno razvidno vsakemu, bi bil velik korak naprej.[/quote]
Prej korak nazaj. Vsak se namreč lahko poboljša, prav tako tudi poslabša. 😉
to je pa ja OK — če nebi bilo takih, ki uporabljajo kar ljudje izumimo bi še vedno čakali, da strela zakuri ogenj.
ups … DoSandi še do mokre vode ni prišel … saj bo bolje, če ne preje pa pod zemljo.
Ah kje pa, tebe ni mogoče prehiteti v tem. :))
Saj sem že imel kakšno tudi prej. Abstraktno razmišljanje ti dela veeelike težave mali. :))
Ah kje pa, tebe ni mogoče prehiteti v tem. :))
Saj sem že imel kakšno tudi prej. Abstraktno razmišljanje ti dela veeelike težave mali. :))[/quote]
Ja pa vse si verjetno snel dol iz raznih četov pa portalov lol[/quote]
To ti delaš bimbo. :))
Daj Marko, kaj se zdaj nekaj sprenevedaš. ves čas zagovarjaš spletno spoznavanje in napadeš vsakega, ki si drzne podvomit v učinkovitost in smisel te metode. Sej razumem, da bi rad kontriral Sadnemu, samo za vsako ceno se pa tudi ne gre takole sprenevedati.
Upravičeno kontriram, če imam pa dobre izkušnje, poleg tega jih poznam precej z enakimi izkušnjami. Ne napadam pa nikogar, saj mu nič nočem. Ampak, če nekdo v nečem nima uspeha, bi ga pa rad dosegel, mu lahko koristi le izkušnje nekoga, ki je v tem uspešen, ne pa nekoga, ki se tega ne poslužuje iz sebi primernih razlogov, izgovorov.
Najdi mi enega pick up artista, ki se pri svojih bogatih izkušnjah še vedno poslužuje ljubezenskih portalov. Veš to marsikateremu moškemu ne predstavlja izziva, to smo nekateri dali čez že v najstniških letih. Tudi zanimivo ni dovolj. Bolj pristno, bolj človeško je, če pristopiš do punce osebno in ji poveš, da ti je všeč. Kaj sem ti zdaj jaz kriv, če ne zbereš dovolj poguma in poskusiš pri sosedi, ki živi par metrov stran od tebe ? Smehi :>
Pa kaj mene brigajo pick up artisti. Kaj misliš, da vsi hočejo bit pick up artisti, tako kot ti? Jaz enkrat “piknem” in pol skoz pikam isto. Meni je to izziv, ne tiste otroške igrice in menjavanje žensk, kot igračk.
Ste dali čez, razumem. Saj, ko boš dal to čez še v živo, pride pa na vrsto nov izziv, najtežji. Do takrat pa kar uživaj v tem kar počneš. Nisi mi ti nič kriv, saj meni nič ne manjka. 😉 Kaj čem sosedi lagat, če mi pa ni všeč? 🙂 To lahko povem svoji na tisoč in en način. :))
Ste dali čez, razumem. Saj, ko boš dal to čez še v živo, pride pa na vrsto nov izziv, najtežji. Do takrat pa kar uživaj v tem kar počneš. Nisi mi ti nič kriv, saj meni nič ne manjka. 😉 Kaj čem sosedi lagat, če mi pa ni všeč? 🙂 To lahko povem svoji na tisoč in en način. :))[/quote]
Nekateri se ne zadovoljimo s povprečno žensko, tako da podobni portali za nas ne pridejo v poštev. Če pa se že najde kšna taka gor je pa to razmerje 1:1.000.000, tako da se v nobenem primeru ne splača gor viset. Ti to Ančko, na katero si ponesreči naletel in se zdaj počutiš, kot da si zadel na loteriji, bi lahko npr. zunaj še na dvakrat boljšo naletel in to mislim obenem vizualno in po karakterju. Zunaj je večja, bolj pestra izbira, kot tistih 100 povprečnih žensk na Ona-On, Badooju, Netlogu in nevem kaj še vse obstaja.
Forum je zaprt za komentiranje.