Forumi – mnenje
Dobra ideja, res. Oglasi posebej, forum posebej.
Pa če bi oglase razdelili po kategorijah (npr. iščem sopotnike, kupim-prodam,…) bi bila zadeva še preglednejša. Približno tako, kot so že zdaj urejeni dogodki.
Tudi forum bi bil lahko razdeljen na nekaj grobih širših tem (npr. vizumi, prenočišča, prevozi, digitalci, zdravstvo, ……., razno). Stvar bi bila preglednejša in vsak bi lažje sledil temam, ki ga zanimajo.
Če bo vse ločeno na ne vem koliko forumov, v vsakem pa bo le nekaj sporočil na teden, bo vse skupaj zamrlo. Čar foruma je ravno v tem, da se vseskozi nekaj dogaja, da je vsako uro kakšno novo sporočilo, pa čeprav je to tudi šara ali pa lordovo izlivanje “življenjskih resnic”. Stara sporočila se seveda pozabljajo, teme pa se ponovno odpirajo, kar je za forum normalno.
Moj predlog je nasproten, da se poskuša združiti različne slovenske popotniške forume v enega. Predlagam tudi, da se forum preimenuje. Popotniški oglasi so namreč le manjši del debat, ki tečejo.
Čim več potovanj, vmes pa čim več obiskov na travel.over.net!
Kemo
Kemo LP!
Enkratno bi bilo vse forume združiti in jih ločiti na – sopotniški in popotniški! Večje drobljenje – se strinjam – ne bi bilo vredu. Od vseh popotniških strani je tale daleč najpreglednejši (enostaven) z izredno veliko informacij – tudi za računalniške analfabete kot sem jaz! Le tako naprej!
Nomad
Mehmun Salam!
V Iranu sem bil že 11X. Prvič 92. z motorjem na poti v JV Azijo. Zadne 3 leta pa s svojim minibusom 2X do 3X na leto peljem Slovence v to zanimivo deželo, s prav gotovo najgostoljubnejšimi ljudmi na svetu! Seveda pa je prav gotovo drugače če tam živiš in si ženska. Vendar imam občutek da Hatami pelje državo, sicer počasi, a v pravo smer. Po letu turizma leta 2000 postaja Iran že prava turistična dežela. Jeseni smo odnesli iz Irana izredno ugodne izkušnje. Letos aprila pa ponovno peljem grupo 8 popotnikov v Iran. Če vas zanima lahko pregledate moj program na: http://www.if-nomad.com. S TV Slo. se za jesen dogovarjamo za snemanje dokumentarca v Iranu in nam bodo vsake iformacije in poznanstva dobrodošli. Prosim če mi odpišete na moj EM, ali pa kar tukaj. Mogoče pa še koga zanima!
Kho da Affez!
Nomad
Mene ločevanje ali pa neločevanje na poseben forum za iskanje sopotnikov ne moti, pa tudi nič proti nimam, če bi se to zgodilo.
Moj predlog je sledeči:
Ker zmeraj pred odprtjem nove teme uporabljam iskalnik, bi izrazila le željo, da se pri novi temi uporabi naziv države ali mesta v zvezi s katerim odpiramo nove teme-zaradi večje preglednosti in možnosti branja tudi “starejših” informacij!
Pozdrav vsem,
hana
Forum je zaprt za komentiranje.