Forum je v riti totalni
Pred časom sem se registriral tudi na Intelu. Tam sem poslal nekaj dopisov moderatorju Mary_T . Nekaj časa so me tolerirali potem sem dobil banano za sodelovanje v tistem podforumu. Seveda, še vedno sem v Intelu, samo v tistem podforumu nisem zaželjen. Teksti, ki jih pišemo imajo lahko premočan psihološki učinek na osebo, ki jih bere. Mary_T sem dal tudi link do tega več kot superfantastičnega foruma na katerem sodelujemo.
xrobe, 11.01.2022 ob 06:29
Pred časom sem se registriral tudi na Intelu. Tam sem poslal nekaj dopisov moderatorju Mary_T . Nekaj časa so me tolerirali potem sem dobil banano za sodelovanje v tistem podforumu. Seveda, še vedno sem v Intelu, samo v tistem podforumu nisem zaželjen. Teksti, ki jih pišemo imajo lahko premočan psihološki učinek na osebo, ki jih bere. Mary_T sem dal tudi link do tega več kot superfantastičnega foruma na katerem sodelujemo.
Tebe bi itak banali z vsakega foruma, ki da kaj nase. Tukaj seveda lahko nemoteno smetiš s svojimi superfantastičnimi posti.
bi rekla da ja, 11.01.2022 ob 06:45
Tebe bi itak banali z vsakega foruma, ki da kaj nase. Tukaj seveda lahko nemoteno smetiš s svojimi superfantastičnimi posti.
Hvala za vaš kompliment. Moč besed je več kot neskončna. Te besede, ki jih vidite na zaslonu učinkujejo znotraj vas samih. Besede niso iz atomov.
Popay npr, 11.01.2022 ob 05:12
Če ta forum primerjaš strenutnim političnem stanjem v državi je to ista scena… Bilo je dobro, pa je čisto brezveze postalo slabo.., čudni časi, ki jih delajo čudni ljudje, neke vrste sile zla…
Če bi ti malo manj tole politiko gonil po forumu bi bil tudi precej bolj berljiv.
Forum je zaprt za komentiranje.