Najdi forum

Pozdravljeni, zanima me če ima kdo kakšne teste ali pa vsaj okvirno ve kaj točno pride na izpitu za angleščino pri Ekarjevi?

Ima mogoče kdo izpitna vprašanja za OPP?

Lp

http://www.e-castig.com/index.php?r=tl9R Zastonj računalniki in iPhoni , Kliknite in dobite nagrado (NOT FAKE)!!!

več kot 600 odgovorov. http://www.e-castig.com/index.php?r=LmPj

a ma kdo kej pojma o kakšnih strateških igrcah?

Živjo.

Zanima me če ima mogoče kdo kakšne zapiske za Kerna ali kakšne stare izpite?????

A je tu kdo, ki je vpisan na smer Informatika?

Zanima me, če ste že naredili izpit pri predmetu Zanesljivost in varnost informacijskih sistemov?

Jaz imam skripto rešenih nalog, pa mi kaj dosti ne pomaga. Ima mogoče kdo kakšne zapiske z rešenimi nalogami?

Hvala in lp!

Živjo,
mene pa zanima, če bi mi kdo od študentov (lahk tud bivših) FOV mal več povedu o fax-u?…ali so predavanja obvezna?…mal o profesorjih….itd.

Hvala

Pozdravljeni 😉

Mene samo zanima če ima kdo kaj pojma o predmetu BAZE PODATKOV…. rabim kakršne koli uporabne zapiske ali pa principe reševanja ER diagramov ter NORMALIZACIJE

če ima kdo karkoli od tega, naj mi prosim pošlje na miha.stremfelj@gmail.com

HVALA !!! 😉

Živjo

Mene zanima kakšni so izpiti pri gomiscku. Kakšna so vprašanja na izpitu?

Hvala in Lp !

Pri izpitu gospodarjenje s tehničnimi sredstvi.

Mene pa zanima kako se da narediti ekonomiko 2 po nebolonskem programu. Lp

Mene pa zanima če je bil kdo na izpitu Teorija organizacije (nebolonjski program), ki je bil enkrat marca, pa če se slučajno kdo spomik vprašanj?

lp

Pozdravljeni

Ima mogoče kdo zapiske ali izpite za nemščino pri pr.Ekar?

ma kaj obstaja kak pameten forum na netu za FOV ali je res vse dobro šlo v 3 pm ?

če kdo rabi kake zapiske iz smeri OM inf. sistemov
naj mi piše na matej.batistic@gmail.com

lp

Lep pozdrav. Če kdo rabi zapiske za organizacijo in management oziroma osnove org. in managementa, ekonomiko 2 ter knige naj mi piše na eramcilovic@gmail.com

ima kdo zapiske prredavanj za izpit mikrologistični procesi? datum izpita se bliža, prosim na email gigi20@siol.net, hvala

Ali mogoče kdo ve, na koga se obrniti za inštrukcije ZANESLJIVOST IN VARNOST INFOR. SISTEMOV?

Vsaka informacija dobrodošla…..

magija1@hotmail.com

Tudi jaz iščem inštuktorja za predmet Tehnološki sistemi z osnovami ekologije (dr. Vuk). V kolikor kdo pozna kakšnega, se priporočam.

15161181@users.siol.net

Če kdo rabi zapiske za vse tri letnike FOV, smer OM delovnih procesov naj se mi javi na:

15313507@users.siol.net

LP Mitja

Prodam komplet učbenikov za prvi letni če je kdo zainteresiran naj napiše na naslov igi.kulaga@gmail.com

Pozdravljen Francl,..js pa bi prosila za zapiske oziroma karkoli v zvezi z GTS 2,…saj je dokument na dakijevi strani pokvarjen,…

lHvala že vnaprej,…če se da čimprej,…izpit je že v petek,…

lp

Prodam vse knjige za matematiko na FOV.

Po polovični ceni!

Vse info na:
dkstyler@gmail.com

Zdravo!

zanima me, če ima kdo kakšen novejši izpit od letos ali lani za Ekonomiko 2, pri Vidi kampuš?

prosim, nujno!

hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close