forum FOV
Pozdravljeni!
Prijavite ste se v poštni predal GMAIL , ki bo nadomeščal FOURUM FOV saj je spet “ugasnil”. Odločil sem se, da na enostaven način pomagam študentom FOV, da si izmenjajo in poiščejo izkušnje z izpitov in priponke preko poštnega predala. Za začetek sem nekaj priponk že dodal sam.
Uporabniško ime: forumfov
Geslo: forumfov2009
LP
Ps
Posredujte ta poštni naslov vsem svojim FOV prijateljem. 🙂
Pozdravljeni!
Prijavite ste se v poštni predal GMAIL , ki bo nadomeščal FOURUM FOV saj je spet “ugasnil”. Odločil sem se, da na enostaven način pomagam študentom FOV, da si izmenjajo in poiščejo izkušnje z izpitov in priponke preko poštnega predala. Za začetek sem nekaj priponk že dodal sam.
Uporabniško ime: forumfov
Geslo: forumfov2009
LP
Ps
Posredujte ta poštni naslov vsem svojim FOV prijateljem. 🙂
Živjo, jaz sem pogedala na ta email fovrumfov@gmail.com in je res že nekaj stvari not npr. za kovača, ki bo kmalu saj mi bruci se nimamo toliko podatkov kaj se dogaja na izpitih in kake naloge so.
lp
Zdravo!
Seveda so, najdeš jih na forumfov@gmail.com in si jih pošlješ na svoj mail. Uporabniško ime za vstop v GMAIL je forumfov , geslo za vstop pa je forumfov2009.
LP
Zdravo!
Seveda so, najdeš jih na forumfov@gmail.com in si jih pošlješ na svoj mail. Uporabniško ime za vstop v GMAIL je forumfov , geslo za vstop pa je forumfov2009.
LP
@ Maya majči, če slučajno še nisi dobila zapiskov od VREDNOTENJE IN SISTEMATIZACIJA DELA se probi znajdit tukaj …
http://www.student-info.net/index.php/studentopolis/knjiznica/datoteka/43967
v kolikor imaš še kakšno vprašanje ti bom poskušala pomagat :)!res pa je da je že dolgo tega odkar sm nardila izpit….
čao
Zdravo!
Poskusi poiskati na forumfov@gmail.com in si najdeno pošlji na svoj mail. Uporabniško ime za vstop v GMAIL je forumfov , geslo za vstop pa je forumfov2009.
LP
Hey Petye!
A pa maš tole seminarsko kje- da si mau ogledam…prosim, če mi lahk na mail pošlješ majafluher@gmail.com,najlepša hvala!!!
LP,
Maja
Forum je zaprt za komentiranje.