Najdi forum

pozdravljeni,
ker nisem uspela do konca poslusati predavanja pri prof. Gomiscek, me zanima ali je za izpit potrebno narediti kako seminarsko nalogo?
hvala za odgovor in lep pozdrav

oh, pozabila napisati da gre za predmet vzdrzevanje 🙂

žiujo..mene pa zanima če kdo ve kje bi lahko najdla na netu une slike k misleš da se vrti ali da so krive ubistvu pa sploh niso? lp

Ojla sem velik interesent za ANG, pa me predvsem zanima cena….???

Moram pa reč, da sem sama vse svoje zapiske zdavala, tudi MAT štiri polne rešene zvezke in knjige, pa nič računala – sem res neumna….pa tudi Controling in Statistiko…

Pozdravljeni!

Prijavite ste se v poštni predal GMAIL , ki bo nadomeščal FOURUM FOV saj je spet “ugasnil”. Odločil sem se, da na enostaven način pomagam študentom FOV, da si izmenjajo in poiščejo izkušnje z izpitov in priponke preko poštnega predala. Za začetek sem nekaj priponk že dodal sam.

Uporabniško ime: forumfov
Geslo: forumfov2009

LP

Ps

Posredujte ta poštni naslov vsem svojim FOV prijateljem. 🙂

a je kdo na podiplomcu na FOV Kranj? za 1 letnik bi se neki rabil:)…

Robinho- kaj se pa rabi 🙂

Pozdravljeni!

Prijavite ste se v poštni predal GMAIL , ki bo nadomeščal FOURUM FOV saj je spet “ugasnil”. Odločil sem se, da na enostaven način pomagam študentom FOV, da si izmenjajo in poiščejo izkušnje z izpitov in priponke preko poštnega predala. Za začetek sem nekaj priponk že dodal sam.

Uporabniško ime: forumfov
Geslo: forumfov2009

LP

Ps

Posredujte ta poštni naslov vsem svojim FOV prijateljem. 🙂

Živjo, jaz sem pogedala na ta email fovrumfov@gmail.com in je res že nekaj stvari not npr. za kovača, ki bo kmalu saj mi bruci se nimamo toliko podatkov kaj se dogaja na izpitih in kake naloge so.

lp

sončica11: za take zadeve je najbolje poiskati tutorje na faksu, ki so pripravljeni pomagati 🙂

Pa zakaj forum spet ne dela?

kje pa najdemo tutorje?? a so kšni zapiski za kovača 1 letnik?

Zdravo!

Seveda so, najdeš jih na forumfov@gmail.com in si jih pošlješ na svoj mail. Uporabniško ime za vstop v GMAIL je forumfov , geslo za vstop pa je forumfov2009.

LP

Nataša

Pozdravljeni!

Ali lahko kdo napiše, kako zgleda izpit pri predmetu metode in tehnike planiranja-vs. Ali je potrebna seminarska naloga?

ja je potrebna seminarska za MTD planiranja. kako pa izgleda pa nevem ker ga še nisem šel delat. lp

Živjo,

a ima mogoče kdo zapiske za računalništvo pri leskovarju? rabim ubistvu zamo zapiske za c++ in SQL. Lepo prosim no 🙂

Če ima kdo kej od tega prosim, če mi pošlje na mail :damjana.zavrl@gmail.com

Zdravo!

Seveda so, najdeš jih na forumfov@gmail.com in si jih pošlješ na svoj mail. Uporabniško ime za vstop v GMAIL je forumfov , geslo za vstop pa je forumfov2009.

LP

Helo! Sem izredna študentka FOV pa bi nujno potrebovala neke zapiske za dva predmeta ali pa vsaj napotke kam naj se obrnem in sicer:
KADROVSKI INFORMACIJSKI SITEMI IN VREDNOTENJE IN SISTEMATIZACIJA DELA!!
Hvala!!

@ Maya majči, če slučajno še nisi dobila zapiskov od VREDNOTENJE IN SISTEMATIZACIJA DELA se probi znajdit tukaj …
http://www.student-info.net/index.php/studentopolis/knjiznica/datoteka/43967

v kolikor imaš še kakšno vprašanje ti bom poskušala pomagat :)!res pa je da je že dolgo tega odkar sm nardila izpit….

čao

Zdravo!

Poskusi poiskati na forumfov@gmail.com in si najdeno pošlji na svoj mail. Uporabniško ime za vstop v GMAIL je forumfov , geslo za vstop pa je forumfov2009.

LP

Hvala nekaj zapiskov že imam, še vseeno pa mi manjkajo zapiski Proces zaposlovanja kadrov in Kadrovski informacijski sistem:::???

Prosim, če ima kdo:) karkoli.POMOČ.
Hvala!

mi smo imeli pri kadrovski informacijski sistem samo seminarsko za naredit?!

ali kdo ve, ce rabim seminarsko pri predmetu metode in tehnike projektnega dela

hvala

Hey Petye!

A pa maš tole seminarsko kje- da si mau ogledam…prosim, če mi lahk na mail pošlješ majafluher@gmail.com,najlepša hvala!!!

LP,
Maja

žal nimam,mi jo je ena sošolka že naprintano dala in sm kar njeno poslala samo prvo stran sem na novo napisala,sploh ne gleda!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close