Najdi forum

Sem se registriral na tale tvoj forum. Napiše da je ok, vendar se ne morem prijavt, kakor da ti kot admin moraš to potrdit, tko da ne vem. Sicer podpiram tvojo zamisel.

Vzamem nazaj, zdej mi dela. Bom vrgu kej gor za VS.

Oj,
a kdo lahko pomaga pri predmetu tehnološki sistemi z osnovami ekologije pri vuku. rabim formule za kemije in teorijo biologije.
Hvala za pomoč. lp

Forum je začel delati 🙂

ja začel je delat, samo nič ni gor. prej je bilo vse kar si rabu, zdej pa komi da kej. škoda res.

Vidim da forum dela zdej, tako da potreba po še enem odpade, če pa bo slučajno spet dol padu, je pa še zmeraj moj gor. Sory divacvlade za to, sem pa zdej popravla, tko da se lahk vsak prijavi brez moje potrditve, ampak zgleda da tko ne bo treba:)

Aja kako je zdej z datotekami, je kej gor al ne?

Ali ima kdo v elektronski obliki vse ali vsaj vecina glavnih formul za kemijo in fiziko: TEHNOLOŠKI SISTEMI Z OSNOVAMI EKOLOGIJE

Hvala

ka zdej a spet ne dela forum ali samo meni ne??

čaw,

no če bo slučajno kdo iz FOV-a zašel na tale forum(ker naš spet ne dela)….bi bla zlo vesela, če mi razloži pravila za KVARTILE pri statistiki….

lp,
maja

pa mislim, da je naš stari forum dokončno crknil. pa sej zadnji čas, ker tole je bilo že vse skup bedno v nulo. enkrat dela pa spet ne, pa ja, pa ne, pa eh krneki….
obstaja en novi forum ; http://www.sofov.org/ sam ni nič gor, tako da folk začnite malo bolj sodelovat.

LP

Ampak crkne pa takrat ko ga najbolj rabiš.
Danes sem bila na matematiki in sem cel teden klikala na forum, da bi nekaj vprašala.
No upam da bom vseen nardila.
Drugač pa velik zapiskov, vsaj men so prišli prav, je na studentariji pa na studentopolisu.

Pa čimprej napište kej na nov forum, da bo zadeva zalaufala.

LP

ja sej glih takrat koga rabiš ga ni. ja upam da bo ta novi forum kej bolj zalaufal, čeprav močno dvomim. al pa čimprej faks naredit pa se naj drugi obremenjujejo s tem 🙂

LP

Pozdravljeni,

a mi lahko kdo kaj pove, kako izgleda izpit pri vuku, gospodarjenje s tehničnimi sredstvi 2,..je potrebna seminarska?? zapiske sem našla na dakijevi strani-je dovolj*???

Hvala na odgovoru in lep dan

Zakaj forum spet ne dela?

hey.. a mi kdo alhko pošle link, kje bi lahko dobila dobre zapiske za ustni del poslovne angleščine.. Izpit mam pri Kernovi… hvala vnaprej..

Pozdravljeni,

A je bil kdo na matematiki 11.9.? So kej povedal kdaj bojo rezultati? Upam da ne spet tako pozn kot za prejšnji rok.

Živjo,

Tisti ki ste bli na Jesenkotu/matematika 11.9.09…rezultati so že v elektronskem indeksu.
No jst skačem od veselja…končno nardila to matematko:)

nov forum:

http://www.sofov.org

petra2782
seminarske ni treba za GTS2, je ustni izpit, baje je pa dovolj tisto kar je na dakijevi strani, samo malo moraš najdti nove spremembe zakona in tako. drugače pa daj email pa ti kaj pošljem.

lp

a tisto kar je pa na tistem prejšnem forumu se pa ne da rešiti? kaj pa če vsi doniramo po 1 eur al kakorkoli že pa pač tista oseba ki je prodajala pač spet začne to usposabljat.. ne vem samo ideja?
jaz sem tudi izredno in imam dosti izpitov za nazaj in sedaj ko bi najbolj potrebovala ga ni več. avgusta sem ga še uporabljala..

Živjo!
Danes sem se vpisala na FOV pod tretji rok in upam da bom sprejeta. Ker nobenega ne poznam, me zanima, če kdo mogoče tukaj hodi v 1.letnik UNI. Naj piše na antolovic.suzana@gmail.com

Ja, res je škoda unga foruma, k je blo čist vse gor! Ne vem zakaj so ga spet ukinl!

dajmo delat na temle forumu
http://fovforum.mojforum.si/fovforum.html

ali pa mi prosim povejte kateri je aktualen.

KUPIM knjige za predmetnik 3. letnika FOV.
http://fovforum.mojforum.si/fovforum-post-26.html#26

žalost da stareg foruma fov-a ni več- samo to lahko rečem

Prodam gradivo za matematiko pri prof. dr. Bren Matevžu rešene naloge, ki jih najdete v izpitih ni jih dosti, vendar če te dobro predelate je izpit zagotovo narejen, formule, knjige, skripte s predavanj.

Prav tako prodam gradivo za angleščino pri prof. Ekar Marjeti prevedene besede, ki se potrebujejo pri prvih treh nalogah pri izpitu, napisane teme v angleščini, napisani dvogovori v angleščini, seminarska naloga,

Če koga zanima naj pokliče na 041 944 818

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close