Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ford-kvaliteta

Ford-kvaliteta

Vsi forumovci lep pozdrav !

Ker berem tako različne kritike o zanesljivosti Forda me zanimajo konkretne in argumentirane kritike. Ali je res da se zelo kvarijo, kolikor sem se jaz pogovarjal z lastniki sploh ne, še posebno novejši letniki naj bi bili zelo poboljšani in me zato zanima ali je vse skupaj predsodek ali imate tudi v tako slabe izkušnje s Fordi?

Vozim službenega Ford focuca, TDDI, ki ima prevoženih okol 100.000 SIT, pa do sedaj še ni bilo težav.

Sem zelo pozitivno presenečen. Moti pa me cenena plastika v njem ter udobnost sedenja, pa določene stvari, ki jih ne razumem, da je proizvajalec tako naredil. Pokrov motorja se odpira le s kontaktnim ključem, pokrov prtljažnika pa se odpre le iz notranjosti vozila.

Na forumih najbolj izpostavljalo prehitro rjavenje, predvsem zaradi odtocnih kanalckov, ki so slabo speljani. Ostalo pa se mi je zdelo isto kot povsod, 100 ljudi 100 cudi.

Aja, fordi so pri nas podcenjeni, zato lahko dobis kaksnega malo rabljenega mondeota ze za majhen denar.

stric je imel z mondeotom 1,8td velik težav, prijatla pa fokus tdci tud kr fajn zajebava(neke šobe ali dize)

Focus TDCI star 3 leta, brez kakršnihkoli problemov, zelo zadovoljen.
lp

New Report

Close