Najdi forum

fontana piva

Ste se kdaj ustavili pri Žalski fontani piva? Kako se vam je zdelo? Koliko “kriglčkov” je šlo po grlu?

Sem bila lani poleti. Zanimivo in zelo prijetno. Vsak je spil samo 1 kozarec. Da bi probala vseh, mislim da 8 vrst piva, bi morala imeti šoferja in zelo bi morala biti žejna:):):) Ker več kot italijančka ne spijem;)
Pa šofer bi moral imeti železne živce ker bi čebljala do Ljubljane:P

Itak ti pripadajo samo trije hodi po en deci, pa za tak denar, to bi bila fora da plačaš znesek , dobiš zapestnico in potem piješ dokler piješ ali pa je prej ura pol noči…in rabiš novo zapestnico…

Kriglček je čipiran in torej dobiš pri pipci po 1dcl .
Se pravi 6xpo 1dcl različnega piva.
Lahko pa se samo pri eni pipci ustaviš in tistega pač pijuckas.

Je pa zelo luštna izkušnja.

Ma, me zanima, ker sem blizu Žalca, pa sem pri fontani bila samo 1x, piva nisem poskusila. Dans je nekdo vprašal, če bi bile tri ali več, pripravljene med poletjem za kakšen teden sodelovati v nošah, podobnim dridl oblekam.
Če bi bila gužva, bi šle pomagat, za kar postopat tam, pa ni šans.

…. pa ustavljat na vsakih par kilometrov, da odtočiš. :)) Sem se nasmejala…..v koruzi. Ker ženske pač ne moremo scat za vsakim vogalom… :-)))

…. pa ustavljat na vsakih par kilometrov, da odtočiš. :)) Sem se nasmejala…..v koruzi. Ker ženske pač ne moremo scat za vsakim vogalom… :-)))
[/quote]

Viš, tega pa ni povedala 🙂 Morda je pa vseen ustavljal.

[/quote]

To sem pa pozabila! :):):) Ja, seveda;) To lahko spada v kategorijo ‘železni živci’ in smisel za humor tudi, Vsaj kar se tiče koruze in visoke trave:):):)

Vam jaz povem zakaj so v Zalcu napravili fontano piva. Zato ker se je tja preselila moja hcerka.

Imamo namen iti končno pogledat, ko bo lepo vreme.. na krajši izletek 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close