fontana piva v žalcu
Ko je prišlo v javnost o tej nori ideji je moj mož rekel, da so norci in bedaki pa bolje da rihtajo druge stvari.
Jaz sem pa mnenja, da bolj je nora ideja bolje je !
Sva se stavila, da jim bo v letu dni zalaufalo na polno in glej ga zlomka je že prej.
Bravo za pogum in realizacijo tega !
Tako se dela.
Bravo
Zdaj na začetku jim je ras zlavfalo, vprašanje pa je, koliko časa bo tako lavfalo, dolgoročno sigurno ne, vsaj za to ceno. Če bo pokrilo investicijo je OK, če ne pa županu kol v rit in marš. Koliko denarja je bilo pokradenega v privatne žepe pa ne bi, ane, res precenjena fontana, jih je moralo ene par kr fajn pokasirat provizijo.
Fontana je v Žalec privabila zelo veliko turistov.Celo mesto je zaživelo, gostinci imajo boljši promet, hotel ima spet zasedene kapacitete, kmečki turizmi so polni.Vsak dan so tu avtobusi iz različnih držav.Fontana je Žalec postavila na zelmevid, prej ljudje še vedeli niso kje je Slovenija/sploh kje je Žalec.Tudi Oktoberfest je bil in je bilo super.Kar se tiče pa provizije in ostalih komentarjev, ki so verjetno foušija.Pridite in sprepričajte drugače pa po googlajte in boste videli kako je!
Forum je zaprt za komentiranje.