Najdi forum

? fluid

Help! Ali je fluid 50 ml isto kot krema?

Je isto, samo da je to manj gosta zadeva, običajno je fluid namenjen mešani ali mastni koži. Pa ponavadi je brez UV filtra.

Pozdravljene!

Nad katerim fluidom ali lahko vlažilno kremo ste zadovoljne?
Jaz imam trenutno Cliniansovo kremo Attiva Idratante pa mi ravno najboljša.

Lep pozdravček, Mateja

Matejca, ali je ta Cliniansova krema, ki jo imaš, gel z ekstrakti jabolka (zelene barve)? Lahko malo poveš, zakaj ti ni dobra, ker sem jo tudi sama nameravala kupiti?! Kakšen tip kože pa imaš?

Imam mastno kožo, malo ogrcev ampak nič mozoljev. Ja krema ima ekstrakt jabolka. Koža se mi kmalu začne svetiti in izpuščajčki so se mi naredili.
Poznaš kakšen fluid primeren zame?

Pozdravček, Mateja

Mateja, živjo!

Jaz imam tudi takšno kožo kot ti – ogrce, brez mozoljev, pa zelo razširjene pore. Trenutno uporabljam emulzijo (= fluid) od Aveneja CLEANANCE K, ki čisti pore. To emulzijo si dam na T cono, ki je najbolj mastna, na lica, ki pa so bolj suha, pa si nanesem Avonov SOURCE C, ki je zelo lahka, vlažilna gle – krema. Sem zelo zadovoljna z obema izdelkoma, saj mi kože ne mastita in sem kar dolgo “nesvetleča” :)))

Če te zanimajo še cene – Avene je 2.400 SIT (prodajajo jo v lekarnah), Source C pa je bila v zadnji Avonovi kampanji 1.700,00 SIT, redna cena pa je mislim da 2.200,00 SIT.

Lep pozdrav!

Matejca in Tea1, ali se na kožo nanese samo fluid ali daš čez še kremo?

Ora, fluid je samo lažja oblika kreme oz. kreme so bolj “težke”, medtem ko so fluidi lažji in namenjeni bolj mastni / mešani koži. Se pravi, da si na obraz naneseš samo fluid (enako kot samo kremo)!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close