Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice florida ali kam drugam?

florida ali kam drugam?

z družino bi radi avgusta odleteli na Florido.vem da je malo pozno, vendar me zanima vse: kakšno je tam ponavadi avgusta vreme,kje naj se lotim iskanja najugodnejših letalskih kart(če so še na voljo??), kaj je tam za videti za otroke in za odrasle, izkušnje z najemom avtomobilov, prenočišč, dobra literatura… skratka karkoli bo dobrodošlo.
morda pa imate kakšen boljši predlog za potovanje družine z letalom?
za vse predloge vnaprej hvala

z družino bi radi avgusta odleteli na Florido.vem da je malo pozno, vendar me zanima vse: kakšno je tam ponavadi avgusta vreme,kje naj se lotim iskanja najugodnejših letalskih kart(če so še na voljo??), kaj je tam za videti za otroke in za odrasle, izkušnje z najemom avtomobilov, prenočišč, dobra literatura… skratka karkoli bo dobrodošlo.
morda pa imate kakšen boljši predlog za potovanje družine z letalom?
za vse predloge vnaprej hvala

Lahko, da bo čisto OK, lahko pa da bo hudo vroče in soparno, pa vlažno.
Da o sezoni orkanov ne govorim.
Če že ZDA, bi šla osebno raje v Kalifornijo.

hmm, ne vem ce je avgust primeren cas za tisti konc. jaz sem ze malo pozabila kako je s tem, ampak raje se dobro pozanimaj.
drugace pa – odvisno kaj te zanima. kam bi sla, za kolko casa? da se najet avtomobil, s tem ni problema.

Če se že odpravljaš v ZDA ti bolj priporočam zahodni del te dežele. Mnogo bolj zanimiva je. Jaz sem bila navdušena nad Arizono, Nevado, Kalifornijo, lepoto narave na zahodu.
Florida sama me ni prepričala. Ne rečem, da ni zanimiva za pogledat, nikakor pa se nisem mogla sprijaznost z njeno vlago, ki mi je sedla na pljuča. Na Floridi si lahko ogledaš Disneyland v Orlandu, NASA center (Cape Kennedy), Universal Studio (Orlando), Marineland, pa še kaj bi se našlo.
Mi smo za prevoz najeli rent-a-car, kar je nekje najugodnejša varianta, kar se pa prenočišč tiče, ti ne morem pomagat, ker smo bili večino časa pri sorodnikih. Ko pa smo potovali po deželi, smo se pač ustavili na določeni destinaciji, poiskali hotel in prenočili. Ni bilo problema dobit prostor. Je pa dobro, da se na potovanje pripravite. Da v naprej veste, kaj bi radi videli, kam odpeljali. Mnogo informacij se dobi na internetu.

Srečno.

na floridi sem bila pred leti julija
čez dan obupno vroče in vlažno, sicer pa je meni v najlepšem spominu ostalo nekaj dnevno lenarjenje na Key westu… Najjužnejši otoček v ZDA, do njega je speljana avtocesta, ki se z mostovi vije preko teh otokov… meni je bilo bajno,pa tudi podnebje je bilo znosnejše.

letalske karte se pa tudi dajo kje zrihtat

hehe, kako smo si razlicni. meni je pa key west ostal ravno v najgrsem spominu :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close