Flirt v savni
Ne šali se s starejšimi damami !!!!!!!!!!
Obramba: – Prosim, povejte sodišču, koliko ste stari.
Babica: – Stara sem 94 let.
Obramba: – Prosim, če nam s svojimi besedami opišete, kaj se je zgodilo prvega aprila?
Babica: – Sedela sem na svojem gugalniku na verandi svoje hiše, ko je prisedel mlad postaven fant.
Obramba: – Ste ga poznali?
Babica: – Ne nisem, bil pa je zelo prijeten fant.
Obramba: – Kaj se je zgodilo potem?
Babica: – Začel mi je božati mednožje.
Obramba: – Ste mu to poskušali preprečiti?
Babica: – Ne, nisem.
Obramba: – Zakaj ne?
Babica: – Prijalo mi je. Nihče se me ni dotaknil, odkar je moj Janez pred 35. leti umrl.
Obramba: – In kaj se je potem zgodilo?
Babica: – Začel mi je masirati prsi.
Obramba: – Ste mu vsaj to poskušali preprečiti?
Babica: – Oživela sem od njegovega dotika, bila sem vzburjena. Česa takšnega že leta nisem občutila!
Obramba: – Kaj se je zgodilo potem?
Babica: – Bila sem v ekstazi. Legla sem na tla in tulila: “Vzemi me mladenič, vzemi me takoj!”
Obramba: – In, kaj je naredil?
Babica: – Hudiča! Vzkliknil je: “Babica, prvi april”. In takrat sem ga ustrelila, kurbinega sina.
Robi, vsaka jo ima. Naj pokaže, če ne verjameš. :D[/quote]
Sem mislil, da ima doma savno, da se ji ni treba nastavljati radovednim pogledom…:)
Drugače pa sem res skeptik. Težko kaj verjamem na besedo. :)[/quote]
Pojdi v savno, če bi rad videl urejen trikotnik. 😀
Tako je to. Nihče nikomur več ničesar ne verjame. Zato je najboljše govoriti resnico, ker se ne zapletaš. Pa še verjame ti nihče nič. Res super. :))))
Konkurenca nikoli ne spi, jaz mu ne odstopim niti koščka Japkine pite, mogoče ti? Bi se rad zraven sladkal, ker menda tako dobro speče, da si še prste oblezuješ. :D[/quote]
Raje bi japkino pito..Seksa imam doma toliko, kolikor hočem. :)[/quote]
Pa saj Matjažek izključno o piti!! 🙂
Pita me spominja na užitek…:)
Seks pa sem omenil kot odgovor na tisti očitek, da sem “fukfehtar”…..V resnici pa pogrešam dobro japkino pito, kot pa kaj drugega.[/quote]
Ne vem no, Robi, vse takoj povežeš s seksom. hahah :))))))))
Japka, včasih je malo pacek tale Robi, a ne? Zdaj se nekaj vun maže… 😀 😀
Japka baje ne peče, ne zna. 🙁
Pita me spominja na užitek…:)
Seks pa sem omenil kot odgovor na tisti očitek, da sem “fukfehtar”…..V resnici pa pogrešam dobro japkino pito, kot pa kaj drugega.[/quote]
Ne vem no, Robi, vse takoj povežeš s seksom. hahah :))))))))
Japka, včasih je malo pacek tale Robi, a ne? Zdaj se nekaj vun maže… 😀 😀
Japka baje ne peče, ne zna. :([/quote]
Robi, preveč ameriške filme gledaš… potem ti gre pa seks po glavi ob govorjenju o piti. :)))
Pa slovenica ti malo peša. Zagotovo si imel v mislih ‘jabolčno’ pito. :)))
Če je Robi pacek ne vem… malce sicer dvomim, ker mislim, da se vsak vsaj enkrat na dan tušira. Tudi Robi mislim, da ni izjema. 😉
Hja pečem, ja pečem. :))))
Saj veš tisto; ko potrka policaj na vrata pečice. Pa reče riba; kdo je? In odgovori mož postave; odprite, policija tu. Riba pa; zdaj sem pa pečena! :)))
Forum je zaprt za komentiranje.