fkk ulika – nočejo slovencev
Poskušamo rezervirati mobilno hiško v fkk ulika in ni sans, da to naredimo.
Po telefonu se tega ne da, niti se ne oglašajo. Preko neta se ne da, ker piše, da je vse zauzeto, tudi če kluknem datume za oktober. Ni sans, da je to res. Včeraj smo šli tja osebno in smo vprašali, če imajo kaj fraj in so rekli, da ja, ampak ne moremo rezervirati, ker nismo prišli ob pravi uri. Naj pridemo danes se enkrat. Preko maila se ne da rezervirati, na mail odgovorijo naj rezerviramo preko spleta, kar pa ni možno.
Je to igrackanje malo?
Moraš vedet, da imajo Hrvati svoja pravila. Na netu piše eno, delajo pa po pravilu, ki si ga zmisli dotični delavec ali njegov šef.
Dvigovanje telefona v turistični ambulanti naprimer. Ob mojem obisku sestra v dveh urah ni dvignila telefona pa je noro zvonil. Ko je bila pa moja soseda, je pa sestra odgovarjala na vsak klic. Pa razumi če moreš.
Tudi za računalniški program sem že doživela, da je deloval samo do določenega datuma.
Mislim da zelo selekcionirajo kaj bodo postorili in kaj ne. Rajši čim manj.
Hrvaški marketing je simpl. Jebeš mater vsem, in to počneš po celtoni državi. Danes si šel v Istro, jutri greš v Dalmacijo, pa potem ne bo v redu in greš nazaj v Istro……
Drugače so pa nastrojeni do vseh. Vlada točno ve, da so pa odvisni od turizma in mora zato držati obalo, čeprav zgodovinsko gledano ni njihova, pod svojo kontrolo z vsemi pravnimi sredstvi.
Baška, Punat niso v istri in v obeh kraj je tudi FKK
http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzava=2&obmocje=0&otok=17&izbor=2&vrsta=FKK
Baška, Punat niso v istri in v obeh kraj je tudi FKK
http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzava=2&obmocje=0&otok=17&izbor=2&vrsta=FKK%5B/quote%5D
Pag, Cres, Pašman, Murter,…… so verjetno v Grčiji??’
Ne vem,če ima to veze s to hiško ampak jaz in moja lepša polovica sva redna kopalca na fkk ulika in že prvič ,ko sva bila tam sva opazila divje ljudi.Ne boste verjeli,Slovenci so izstopali s svojim nekulturnim obnašanjem.Sram me je bilo ,da sem tudi sam te narodnosti.V glavnem so edini ,ki jih večina nosi kopalke in tulijo kot pri norcih.Drugače nizozemcev je veliko ampak so umirjeni.Hrvaški naturisti so tam tudi v redu.Samo naši sekajo.Meni se je tako grdo zdelo obnašanje sonarodnjakov,da je joj.Mogoče se jih zato tudi ogibajo.Prav butasto je videti pijane tipe in bejbe ko vse ogovarjajo a sami se ne upajo slečt v fkk kampu.Doživetja so resnična iz prve roke
Forum je zaprt za komentiranje.