Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu FKK-Sava- Črnuče

FKK-Sava- Črnuče

Kaj pravis ce bi se dobila na parkiriscu zraven teniskega igrisca? Potem se greva pa nekam skriti. Kaj pravis na to?

mlaska, lahko se dobiva na parkiriscu zraven teniskega igrisca, kaj pravis na to? pa greva potem se nekam skriti

ja lahko, kakšen avto pa imaš?

Imam Škodo rjavkaste barve. Okej se vidiva jutri tam ob 10. uri. Lepo bodi

ok. škodo octavio?

Škodo fabijo imam. Ce pa se kej ne bos vedla pa samo tukaj napisi.

ok. pa polna jajca imej s sabo.

mlaska, kje si?

Odgovor na objavo uporabnika
Mato0504, 04.08.2025 ob 10:12

mlaska, kje si?

Najbrž doma za računalnikom  onanira  😀

12:30 ???

mato0504 lahko bi se srečala, če imaš interes?

https://vibeaccount.live/hotwifes

Odgovor na objavo uporabnika
mlaska, 03.08.2025 ob 10:54

kje točno se pa dobiva?

ti, če si punca in da nisi peedebela, se oglasi tukaj se bova zmenila za ta teden. sem nov tu gor in bi šel za družbo eni punci, sem dokaj vitek moški, privlačen tvojih let. napiši mail, da se zmeniva. ni nujno da je seks, saj kar z enim ne moreš it seksat k ga ne poznaš

Jaz sem par dni nazaj mislu da je ženska v miniču najlonkah samo masko z kapuco je bila čez glavo in ženske sončne špegle. Vrhunska postava, gladka. Vrhunsko fafanje ko mi je prišlo in se obrne pa vidim da je tipo in si ga drka. Nisem še nikoli tipa sam ta ma res postavo ko baba če bi Mel kondom bi ga še v ritko na brisu. Sva se zmenila da mi pošle SMS ko bo zapet za tenis placi takrat ga bom definitivno fuku v ritko. Vse je enkrat prvič

Kje si pa najdu to

Za tanis placi 10 metrov od vode ob potki

Je zdaj kdo tam

bi bil kdo za savo za srečanje tip tipu.

Se najde kak uredu tip normalne postave nekadilec…ker tudi jst sem tam že bil v miniki,pa si želim nekoga da me malo obdela

vipercek piši na gmail blazyrast@gmail.com

Je kaka poredna zdej? Javi se mi gajn lizem pa sexsam res z občutkom 064 160 225 nudim ti resnicno uživanje. Leta mad 20 dobrodošla

danes za Savo, tip za tipa.

Fafam jaz do konca.

Bodi od 16 do 30 let.

trač

Ja imam interes, da bi se srečal. Ali si moški ali ženska?Koliko si star/a?

Je katera gospodična zainteresirana ujeti kakšen sončni žarek jutri(ponedeljek)?

Bom jaz prisla v ponedeljek.  Kdaj bos tam?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close