Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu FKK-Sava- Črnuče

FKK-Sava- Črnuče

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4270, 04.07.2025 ob 14:28

Anonimno 2888, 03.07.2025 ob 16:51

Tod, 02.07.2025 ob 20:51

To te en peder heca.

vam res ni nič jasno ZA SAVO SE NE DOGAJA POPOLNOMA NIČ. VSE SAME NEBULOZE VSE PREVERJENO VEČKRAT

… se dogaja, se.

sami ritopiki ste za savo  . da bi bil par ali ona za akcijo pa ni nobene minimalne možnosti. vem pri tenis placu je glavna točka ritopikov.

Res bi lahko zamenjali publiko.

Lahko bi imeli ansambel.

068 153 786

Danas od 16.30 imam ručak u restoranu poslije ako ima koja dama ,da voli obdarene,zeleni Bentley na kraju parkinga prema šumici..

Molim djevojku (Metka) koja je bila na Fkk-u da mi se javi ovdje…

Zdele je akcija pri Tenis placu. En moški ga je fafal drugemu, belo lasem, potem pa se je sklonil in belolasi ga fuka v rit.

a so ritopiki v akciji

Lahko ponoviva kombi je na raspolago

volf.vili@gmail.com

Lp

Jutri popoldan sem v Ljubljani bi se malo posončil. Kje točno je ta FKK plaža? Da me ne bo kdo preganjal.

… nihče te ne bo preganjal. Placov je kolikor hočeš, “uradna” FKK plaža pa je od Kitajca (črnuška stran Save), po makadamu prb. 3 minutke z avtom, dokler na levi ne boš videl parkiranih v senčkah ..

Super, hvala ti.

A si obdarjen?

Danes 15.07. 15:00 a pride kdo da na fkk.

hvala

Ojla sem na fkk sava pride kaka dama ali par na debato in sex? Tukaj bom do 15h poklicat na 064 160 225

ni nič na savi  same prazne besede so . dogajanja med moškim in đensko pa ni. sami ritopiki pri tenis placih . tam se dogaja sam jaz nisem ritopik pa ne spadam tja.

Lahko ga daš za fafat.

Lizanje picke zdajle za savo

Ali bo katera v ponedeljek 4.8  dopoldne okoli 10 ure na plazi? Pridem mlad star 20 let.

Mato0504 kje se boš pa nahajal?

mlaska , Bom bil nasporoti plaže sava, na tisti strani ki je kitajska restavracija. Kako te spoznam? Ali imas kaksen osebni kontakt kjer te lahko dobim?

mato0504 kako boš oblečen. povej pa se potem zmeniva

mlaska, obleceno bom imel belo kratko majico in trenirko. Kaj bos pa ti imela obleceno, pa koliko si stara, da te bom prepoznal?

Stara sem 33, crne kratke hlače, pa oranžno majico zgoraj.

Kakšne želje pa imaš?

mlaska, super bodi tam jutri zjutraj ob 10 uri. To bova pa se videla, naceloma sem jaz odprt za vse sorte stvari. Definitivno bos odsla zadovoljena.

kje točno se pa dobiva?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close