FKK proti tekstilci
tudi jaz imam pozitivne izkušnje. brez dvoma so ljudje, ki hodijo v FKK kampe in na FKK plaže, čisto drugačni od drugih. mislim v glavi drugačni. to sem ugotovila pred nekaj leti v kampu Bunculuka v Baški. nobenega odvečnega hrupa (nobenega radia na plaži!!!!), nobena mama se ne dere na otroke, nobenega butastega pogleda…in ko sem nekega dne ostala na plaži dokler nisem bila čisto sama, sem opazila, da za ljudmi ni ostala NITI ENA SMET. če že moram na plažo med druge ljudi (običajno grem tja, kjer ni nikogar), grem samo še med nagce.
Vse zelo drži.
To so ljudje širšega življenjskega dojemanja, manj zakompleksani na-splošno in kot že ugotovljeno bolj umirjeni.
Ampak izjeme potrjujejo pravilo. Tudi kako cvetko sem doživel, ki pa ni vredna omembe, le toliko kot omenjeni pregovor.
Jest sem že nekaj let na strani FKK, zajadram pa tudi med tekstilce, ki mi vedno znova potrdijo vse navedeno.
Edi
Zdi se mi, da precej negativno gledate na FKK kampe v Istri; ali se motim.
V Istri jih je kar veliko. Res pa je da je tam veliko ljudi.
Kako ocenjujete FKK kampe v Istri. Mogoče ve kdo za kašno divjo plažo na slovenski obali, podobno kot v Simonovem zalivu, kjer si lahko brez kopalk.
LP in lepe počitnice.
Forum je zaprt za komentiranje.