Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice fkk plaže v črni gori

fkk plaže v črni gori

Živjo!
Ima morda kdo od vas kakšno izkušnjo z fkk plažami oziroma kampi v Črni gori?

Vem za nudistični kamp čisto na jugu ČG, ki leži na mejni reki Bojani (ČG – Albanija).
Informacije imam od znancev, ki pa so tam bili že pred leti. Če potuješ tja po 5.8., ti bom lahko povedala kaj več, saj grem tja.

LP

Hvala za odgovor.Ja,tudi jaz sem slišala za ta kamp,vendar me moti,da je tam sama mivka.Baje se opoldne tako segreje,da niti stopiti ne moreš nanjo.Pa še vsepovsod jo imaš.Midva potujeva okoli 18.avgusta,tako da bom vesela tvojega poročila.lp

OK! Se javim takoj ko se vrnem. Mislim, da bom imela kar nekaj stvari za povedat, ker se bom selila iz kraja v kraj.
LP

No lepo!Tudi midva imava namen malo pregledati Črno goro.Vsaka tvoja informacija mi bo dobrodošla.Lepo se imej na dopustu,pa bova v kontaktu potem ko se vrneš.pozdrav

Obljubim, da se oglasim!
Nimam nič splanirano, razen to, da grem do albanske meje – čisto do konca! Kaj me čaka, nimam pojma.

Se slišimo (beremo) čez tri tedne!
LP

Živjo Tina!
Vidim,da si se vrnila in ,da si kar navdušena nad Črno goro.Mene pa še vedno zanima,kako je z fkk plažami in kempi.lp

Žal razen Ade Bojane nisem zasledila nobene fkk plaže. Midva sicer nisva bila na plaži niti 5 minut, toda kopala pa sva se (nekajkrat dnevno na hitro v vodo). Prekolesarila sva obalo okrog Budve in SV. Štefana, nekaj Boke Kotorske in vseh 15 km Velike plaže v Ulcinju (tu sva se vozila dobesedno po smetišču).
Ne duha, ne sluha o nudizmu. Še zgoraj brez težko vidiš. Vidiš pa ženske zavite od glave do pete. Še ruto imajo ovito okrog glave. Njihovi moški veselo čofotajo po vodi, one pa pridno sedijo na obali.

V Ado Bojano pa naju niso spustili. Je samo za goste kempa in hotela. Tip se sploh ni dal prepričati, da bom mogoče pa postala njihov gost, ko bom videla kakšen je kemp. Pozneje sem izvedela, da je lepo, da je senca v kempu, urejeni tuši in wc-ji in to kar te zanima, da je fkk kemp in plaža. To je tudi razlog, da nikogar ne pustijo notri. Baje so se znane srbske in črnogorske osbnosti pojavljale v rumenem tisku in to gole na tej plaži.

Lep dopust!

Hvala za odgovor.Potujeva v petek.Če nama ne bo všeč bova šla pa drugam.lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close