Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice FKK kamp razen Koversade, je v tej okolici še kje kak?

FKK kamp razen Koversade, je v tej okolici še kje kak?

Še enkrat hvala ti in ej, sem si vse prebrala na spletni strani, ki si jo dala, sedaj imam vse informacije, le še ogledati si ga pridemo,hvalaaaaaaaaa! Uživajte poletje!

ja vi tudi uživajte poleti pa upam, da ne bo tako hudo kot zgleda in vam mogoče celo ne bo treba it drugam.

za cene že verjetno veš, ker so napisane na strani. glede kužkov pa še tole – lahko se sprehajaš z njimi po celotnem kempu, ne smeš pa it z njimi na plažo drugje razen v pasjem delu, pa tudi prikolce ne moreš postavit drugje kot v pasjem delu, če maš kužka. mogoče pa še to – pasji del je precej velik(slaba polovica kempa) in pa tam je tudi privez in spust za čolne in to tisti, ki je dostopen z avtom.

lp

Mi smo lani v Solarisu prikolico lahko pustili notri, letos pa smo jo morali odpeljati na depo, ki je znotraj kampa. No, odpeljali so jo oni. Prostor pa je avtomatično rezerviran, tako da smo na istem kot lani.

Helena

še enkrat hvala ti, uživajmo poletje! papa

V Solarisu se je le eno sezono lahko pustilo prikolico v kampu, vsa ostala leta jih je potrebno voziti ali ven ali pa na za to odmerjen prostor v kampu. Tudi rezervacija ni sama po sebi umevna – treba jo je plačati (razen, če prikolica zimuje v kampu). Je pa to lep kamp, nam je zelo pri srcu. Eva

No ce te se zanima vse to moram rec da je pri Rovinju tudi en bozanski kemp – kamp Polari. Je FKK in ne FKK. FKK del se imenuje Punta Eva in je malo manjsi od preostalega kempa je pa res tako lepo, sama narava, veliko sence, lepe naravne skalnate in pescene plaze … sanitarije so zelo ciste, urejene. V ne FKK delu pa je tudi plaza z mivko, sta 2 blue bara (eden je tudi v delu Punta Eva), 2 restavraciji, plesisce, bazen, market, miniklub, otroski disko, veliko igral … res je fajn, ponoci se dogaja, se sicer tudi do FKKdela slisi muzika iz plesisca in diska (vsak vecer je ziva muzika, so zabave …) Res super je za otroke, mladostnike in tudi starejsi bodo zelo uzivali v naravi. Je velik kamp 2 km plaze, je pa sicer manjsi od Koversade ane (5 km plaze). Osebje je prijazno, kot sem ze omenila je FKK del bolj tisto robinzonsko, umirjeno, se vsi med sabo poznajo in je lahko navezati stike, tam je pa malo bolj vse urejeno. Mi smo bili tudi v Koversadi ko smo iskali primeren FKK kamp pa je Polari resboljsi, smo se fajn odlocili. Drugace je zraven se letovisce Villas Rubin, apartmaji v lepi naravi, od mesta Rovinj je kamp Polari oddaljen priblizno 3 km tko da je ena fajn kolesarska turca (se da tudi kolesa sposodit v kempu). pa se dogaja, zvecer hodimo plesat pa malo jest tam zraven plesisca, gremo tudi v vodo ponoci (je zelo lepo)
Za tamale je lunapark pa te stvari, ma res je super kaj naj recm
Mnogo boljsa odlocitev kot npr. Koversada! Smo prav ponosni Polarcani :P!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close