Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice FKK kamp razen Koversade, je v tej okolici še kje kak?

FKK kamp razen Koversade, je v tej okolici še kje kak?

Naveličali smo se našega FKK v Koversadi in si želimo drugam. Sedaj nas zanima, kje v okolici je še kakšen nudističen kamp, recimo Umag, Poreč, Novi grad in okolica, ki je vredu in da imajo pavšale in lahko prikolica ostane na pavšalu tudi čez zimovanje, kajti to od jeseni dalje v Koversadi ne bo več mogoče in to je tudi eden od razlogov zakaj se selimo ven iz Koversade.

Hvala za vsako informacijo, naj bo le v taki podobni razdalji, kajti dalje se ne bi vozakali, ker smo veliko dol tudi čez vikende.

kaj pa valalta

Zelo lep FKK kamp je v Baški (čisto na koncu), otok Krk. Še en je v okolici Punata.
Ni točna lokacija kot si ti želela, tam ne poznam.
LP

<http://lonika.moj-album.com/>

Ma Valalta nam je odveč, tisti krog, čeprav se jih je kar veliko iz Koversade preselilo tja, vem ja in poznamo jo,krasen kamp je, vsako leto kaj novega le tisti korg naprej od Vrsarja nam je tako odveč.

Meni je najbolj všeč SOLARIS pri Poreču! Že veliko let hodimo tja in smo navdušeni. Urejen do konca, zabava od rekreacije, plesov do maškerade!

Eni sem svetoval in je bila navdušena

Vse to nam je predaleč, kajti vozakat se več kot 3 ure in v gneči, mali otroci, pes, kolone in to za vikende, ne to ni za nas.Največ dve urci in po teh relacijah kot sem jih omenila je več cest, variant in če je kje gužva greš drugje in si enako na cilju.

Drugače je to, če greš na dopust za 14 dni, ali imaš nekje pavšal in si “večno” vezan na tisto razdaljo, potem gledaš, da je ja kje bližje, ker se veliko voziš dol tudi za vikende.

istra naturist malo naprej od poreča in malo pred vrsarjem in sicer v vasi funtana. je pa super, čistoča res na nivoju, je pa to bolj družinski kemp – ni recimo ful mladih pa žurk pa tko. v glavnem mi smo tam že 20 let in ne zamenjamo za nič na svetu.

pol je pa še ulika in sicer v smeri od poreča proti umagu ampak čisto blizu poreča v črvarju. baje je tudi ok.

pa še solaris je. med porečom in novim gradom.

lp

Solaris mora prikolice čez zimo peljati na depo, to nam ni vredu, drugače smo tudi slišali, da je tam vredu ja.

ja sej tko je v večini kampov, da morš prikolco na depo peljat. pr nsa je tud tko ampak mi mamo depo kr v sklopu kempa. pa sej to ni tko težko nardit.

Svenja, za ta kamp vem kje se zavije notri, bili tam nismo še nikoli, mi lahko poveš kaj več, imajo pavšale na razpolago, ali prikolica lahko ostane na pavšalu tudi čez zimo, imajo plaže dostop v morje tudi za čoln-gliser, saj veš tisti betonski spust.Koliko je pravzarprav velik ta camp.
kako se kaj obnašajo v kampu zaposleni do vas Slovencev, so odnosi dobri ali kaj nagajajo, se dogaja kaj kraj…Všeč mi je, ker je bolj miren kot si omenila.

Res bom vesela čim več podatkov iz prve roke,hvala ti. To me pa res zanima, kajti tako blizu našega campa je, da bi lahko še naprej obiskovali “morske”prijatelje in se vozakali po morju, ki ga poznamo, sploh limski kanal.

Jaz sem v Uliki že skoraj 30 let in mi je super!!!

Pa imaš potem lahko vsako leto sto parcelo, ali to ni možno, ker v Koversadi to ne bo možno in to nas odbija, poleg ostalega seveda.

Solaris tudi jaz priporočam. Mi ne vozimo prikolice na depo, lepo kar notri ostane, ker smo vsako leto na istem mestu.

Pa sem slišala od ljudi, ki so v tem kampu, da morajo čez zimo prikolice pospraviti in peljati na depo, ki je seveda znotraj kampa pripravljen za zimovanje, spomladi pa nazaj na svoj stari plac.Je to res ali ne?

ja glede našega kampa je tkole:

-za otroke je res super: na plaži je dost sence, ob plaži so igrala za otroke, v morju so pa zgrajeni tudi takšni kamniti bazenčki za otroke, imajo pa tudi otroško igrišče zraven tenis igrišč, poteka pa tudi mini klub, kjer animatorji vsak dan organizirajo nekakšno druženje za otroke iz vseh držav

-za čolne spuščat imaš dva spusta eden je dostopen z avtom, zraven je tudi privez, drug je za manjše čolne(gumenjake) in ni dostopen z avtom

-glede odnosa do nas slovencev morem rečt da je povsem na nivoju – nobenih problemov. smo zadovoljni

-velikost kempa – je velik ampak manjši od koversade

– pavšal lahko dobiš, prostor si zbereš kjerkoli želiš, moraš pa vedet, da na prostor starih pavšalistov ne moreš ravno postavit prikolice, čeprav to nikjer ne piše

– svoj prostor lahko obdržiš – mi mamo že skoz istega – ker se tu bol kot ne poznamo in vemo, da na tem prostoru je pa ta in ta in zato noben tja gor ne postavi prikolce

-v kempu je trgovina, dve restavraciji, lahko si napolniš plinsko bombo

– vas funtana, ki je čisto zraven je pa tudi zelo lepa za razne sprehode, v njej je na novo zgrajena marina, restavracije, dva sladoledarja, zelo lepa cerkvica

-prikolico lahko postaviš kjer ti paše – v gozdičku, na travi, v senci na soncu, ob morju,…

-wc res super-novi čistilka je nonstop tam

-kemp je varen, smo pozabili že velikokrat denarnico na mizi in je tam tudi ostala, prikolice ne zapiramo nikoli, razen ko gremo domov seveda

-drugače je pa res mir, zvečer se včasih, če veter prav piha sliši glasba iz bližnjega hotelskega naselja, ampak samo do 23:30, varnostniki tudi hodijo celo noč okrog in skrbijo za mir

tule je pa še link

Za Solaris vem, da prikolice ostajajo notri. Tiste ki so vedno na istem mestu in ki so v coni brez tekoče vode pri roki.

Kako je pa za ostale cone ne vem. Kolegica jo vsako leto dol vozi, drugi pa jo imajo že leta dol in je ne vozijo čez zimo ven. Za pozanimat se je.

Drugače pa kamp 1A!!

Lp, Petra

ja glede depoja je res. zaradi varnosti prikolic, ker jih na depoju lažje varujejo. imaš pa traktor, ki ga lahko naročiš in ti prikolico odpelje. aja pa na prostoru imaš elektriko in vodo

pa da ne zgledalo zdej, da je samo ta kamp lep(ker ga tako hvalim) – seveda so drugi tudi lepi. ampak za mene je ta nekaj posebnega in ga imam rada zaradi vseh lepih stvari, ki sem jih tam doživela, zaradi ljudi, ki so vsako leto tam in ne nazadnje zaradi njega samega. 🙂

Najlepša hvala, res si se potrudila, mi lahko poveš še koliko bo letos pavšal, pri nas bo v 1.coni, pred 1.cono je pri nas le še tista ob morju in nato še 2.cona za nami,ja naš pavšal bo letos stal 2.000 eurov. In na parceli ni vode, le elektrika.Letos bomo ostali še tu, jeseni pa bi premaknili v drug kamp in res si pridemo ogledati vašega. Nas mika, sploh, ker je tako blizu in vse te kraje poznamo,saj smo tudi mi v Koversadi že skoraj 30 let.

Je potem vaš kamp povsod razparceliran, da je na parcelah voda in elektrika, ali je na določenih krajih voda za več parcel in elektrika?
Aja, pa še to, kako je z živali, imamo malega ljubkega kužka, se plača pvašal tudi zanj kot drugje ali kaj bolj komplicirajo.

Svenja, razumem, ker nam je bila tudi Koversada enako kot tebi, potem pa so jo lansko leto začeli sračkat, uveljavljajo nova pravila čez noč, zahteve in to nas žalosti, moti in zato ostajamo še letos, nato gremo drugam.Kajti letos je še kot je bilo, z jesenjo pa baje nova pravila, ki bodo iz kampa sigurno nagnala polovico ljudivse, nas Slovence in tujce, pvašaliste… letos bo poletje v Koversadi še zelo pestro, pričakujem, da se bodo pavšalisti uprli, bomo videli.
Nam ni do tega, in bomo raje poiskali spet kraj, kjer nam bo lepo.

naš kamp ni cel razparceliran, pavšalisti pa postavljajo svoje prikolice ponavadi tam kjer ni parcel, ker po pogodbi imaš lahko 180 kvadratov velik prostor, če imaš pavšal. parcele pa so manjše in tudi dražje in namenjene bolj prehodnim gostom. tam kjer ni parcel pa zgleda tako, da je na vsake toliko postavljen steber z elektriko in vodo in potem si od tam potegneš vse za svojo prikolico.

za ceno ti pa povem popoldne, ko bom doma pa ti bom vse napisala kako in kaj.

glede kužkov in drugih živali je pa tako, da je en del kempa namenjen prav njim(mi temu pravimo pasji kemp:) ) in tam imaš tudi tuše za njih, lahko so na plaži lahko se kopajo, … v glavnem tam so sami ljubitelji živali, pa tudi drugi, ki jim je ta del všeč. moreš pa plačati njihovo bivanje oz. jih prijaviti na pavšal.

drugače pa je res najboljše, da pridete enkrat na izlet k nam in si ogledate kemp se mogoče tudi skopate in boste videli kako je. je pa res blizu koversade, ker je do vrsarja samo tri kilometre in je super tudi za kolesarjenje tja, ker je urejena kolesarska steza.

joj, pavšal to je pa res grozno. jst močno upam, da se kaj takega ne bodo spomnili pri nas. res upam. do sedaj še nisem nič takšnega slišala in upam, da tudi ne bom.

Samo še to, sprehajaš se lahko s psom na povodcu po celem kampu, ali moraš biti le v delu kampa za pse, ker sem slišala, da je baje tako in ljudje na delu kampa, kjer ni za pse radi komplicirajo, če vidijo pse,govorim o psih na sprehodih z lastniki in vrvico in nas je mali, vzgojen pes.

Hvala ti, se vidimo poleti, bom kar po kampu klicala svenja, kje si, hihi, to bi bil hec ane, če pa vidiš ob morju parkiran kje kakšen slovenski gliser, smo pa mogoče tudi mi;))hvala še enkrat!

Veš kako je hudo za ljudi, ki so imeli po 20 in več let prikolice dol, uredili okolice, rožce, grmovja, seveda postavili baldahine in vse bolj na komot, saj je vse ostalo na enem mestu, tudi čez zimo,neakteri celo zidali…sedaj pa direktiva čez noč, jeseni vse na depo, parcele pospravt, kot da tam nikoli ni bilo nič in drugo leto, morda dobiš isto, ampak le če boš prišel prej , saj poznaš, hiteli bodo kot nori, da bodo ja prvi dan odprtja vsi na svojih starih pavšalih.
Saj lahko določaš nova pravila, ampak ne na tak način in na tako hitro obdobje. Sedaj pred parimi dnevi pa so poslali dopis še, da bo na depoju zimovanja lahko prikolica le, ki bo registrirana, veš koliko ljudi je raje ocarinila prikolice in so zdaj Hrvaške in zdaj zahtevajo še registracije le teh,veš koliko ljudi svojih prikolic sploh ne more več premikat…skratka živi kaos je vse to in zato pričakujem, da bo letos v Koversadi zelo pestro.

Hvala ti in si napiševa še kaj, lep dan imej, pri nas se Koversada odpre že čez dober teden, pa pri vas?

pri nas se je odprlo že v soboto:)

ja to je res hudo in morem rečt, da so nekateri ukrepi malo čudni

zdej se mi pa zelooo mudi – popoldne ti napišem še za cene in kužke.

do takrat pa lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close