Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fizioterapijo imam, nisem pa cepljena. Se bo treba testirati vsak drugi dan?

Fizioterapijo imam, nisem pa cepljena. Se bo treba testirati vsak drugi dan?

Sredi meseca začnem s FT rame. Imam jo 8x. Čakam že od poletja, bolečine so zelo hude, roko komaj premikam – obsežna kalcinacija v rami!

Sicer še nisem vprašala na oddelek FT, ampak gotovo je treba imeti PCT pogoj. Cepljena nisem, zato sprašujem, če je kdo necepljen, ki hodi na FT. Se je treba zaradi fizioterapije testirati na 48 ur?

A si se ze testirala kdaj?

Maš tisto sporocilo?

Prosi nekoga od bližnjih naj ti prepošlje to. Samo datume priredi. Pa zbrisi to st iz imenika…

Ce si zdrava…

Jaz sem zacel tako delat. Boli me.

hči hodi zdaj. 3 testi na teden.

Stopi do klošarja pa se bo cepil namesto tebe. Za 300 €. Marsikateri je že čisto prešpikan.

Zmenite se tako da imate npr tor popoldan, sredo kdarkoli in cetrtek dopoldan. In se enkrat testirate na teden in imate tri obravnave. Tako vas ne bo financno toliko udarilo

Ljudje ste dejansko nori! Pa saj ni testiranje zaradi papirja, ampak zato, da se vidi, ali ste slučajno okuženi.

Res ste notci.    Raje se pojdite cepit in ne goljufajte.

Odgovor na objavo uporabnika
lorbej, 05.11.2021 ob 20:09

Ljudje ste dejansko nori! Pa saj ni testiranje zaradi papirja, ampak zato, da se vidi, ali ste slučajno okuženi.

Kako pa pri cepljenih preverijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close