Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fitnes vprašanje. Hitro se “naredim” in tudi hitro mišice izgubim

Fitnes vprašanje. Hitro se “naredim” in tudi hitro mišice izgubim

En teden intenzivne vadbe poskrbi, da se hitro “naredim”, ampak po tednu počitka pa vse mišice uplahnejo.

Zakaj to? Pa poskrbim za dovoljšen vnos hranil, beljakovin. Že to mi je čudno, da se tako hitro “naredim”, še bolj čudno pa to, da je tako hitro spet vse po starem. Spet se “posušim”.

Ali kaj narobe delam?

Moja prijateljica je bila profi sportnica, misice dobi tik tak, a gara, da jih vzdrzuje in ko recimo zboli in odlezi par dni, se cisto posusi.

Jaz sem lenuh, ko vadim, hitro dobim misice in lepo obliko, vzdrzujem jih izi in ce ne vadim, zraja nekaj casa, da uplahnem.

Razlika med nama je le v mascobi, te imam jaz bistveno vec, drugace sva enake visine in teze, postava drugacna. Po moje je kec v tej mascobi, ker meni ostane in ne uplahnem, ona je pa nima in cisto uplahne.

zato, ker nisi pridobila nobene mišične mase, ampak so obstoječe mišice bolj prekrvavljene in napete. ko jih nehaš intenzivno uporabljat pa spet uplahnejo nazaj

pri 40 sem začel s fitnesom. Prvi rezultati so bili po cca 2-3 tednih in potem počasi  trajalo 5 let, da se je ustavilo pri tem kar je sedaj. Če en mesec nič ne migam se še ne pozna, se je pa po 4 mesecih, ko je bilo zaprto. In potem rabiš en mesec, da si spet nazaj. Je pa vse skupaj sigurno drugače pri 25 in 50 letniku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close