Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fitnes trenerja

fitnes trenerja

http://www.24ur.com/kim-kardashian-je-preteklost-to-je-zenska-z-najlepso-zadnjico.html

ali dobiš takšno zadnjico z vadbo?

Dobra rit!! Kako šele mora biti drek?!

Če bi tako imela, obesila bi se in fanta ne bi niti iskala…

na vprašanje še vedno ni odgovora!
🙂

Pa ni veliko fitnes trenerjev tukaj, kaj pa mi vemo, navadni smrtniki. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ali pa ni nobene ženske s takšno zadnjico tukaj,. Same navadne, nenatrenirane. :)))

Tiste z dobro ritko hitro odpeketajo od tukaj. Tudi natreniranih tipov ni kaj dosti.

tlu gor so sami zavaljenci, zavaljenke. razturajo v celulitu – oba spola!

Pohlejte si mal anatomijo sprinterk. Njihove riti. So jo pridelale. 🙂

Drugace pa je tako. Za to, kar je geneticno dano 50% Africankam, se lahko 50% Azijk za vse zivljenje zakampira na fitnesu, pa bo se vedno relativni platfus tam zadaj. Belci smo pa nekje vmes. Jebi ga. Genetika…

Potem si ti brezspolnik ali pa si zavaljen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zavaljen nisem, sem poklicni športnik, zaveden kot tekmovalec moškega spola. srečal sem dve punci od tle gor – katastrofa! še dandanes ne vem, katera je bila bolj okrogla, ena je zravn pripelala še enga, ki je tud po monu pisal ( bil mali, okrogel, s plešo). po izkušnji ste tl3 gor sami zavaljenci, zanemarjenci, zabušanti, reala vas ne povoha.

Aja, ko si rekel, da so vsi, sem mislil, da si še sebe zraven prištel. Zaradi dveh pa res ne vem, če je vredno vse vrečt v isti koš.

Ne drži.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Poskusi CrossFit :)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close