Fitnes ne vrne vplačane letne članarine zaradi PCT
Vplačano imam letno članarino za fitnes v Ljubljani. Velja mi do naslednjega maja in sem jo plačal pred pct pogojem.
Pogojev PCT ne izpolnjujem in zdaj želim vračilo nekoriščenega dela, vendar v fitnesu ne želijo niti slišati o vračilu! Zaenkrat nas je 5 strank z zahtevkom za vračilo.
Kakšne so moje pravice?
robi445, 29.08.2021 ob 16:47
In če bi fitnes vmes spremenil pravilo, da imajo vstop po novem le črnci, bi debili fašistični isto govorili ?
Fitnes je spremenil pravilo in izvaja diskriminacijo.
Debili bodo pa itak zagovarjali fašizem.
najprej si preberi, kaj pomeni pojem “diskriminacija” in na osnovi česa lahko govorimo o diskriminaciji
Najprej si poglej splošne pogoje, saj si sklenil pogodbo za eno leto. Mislim da vsi nudijo tudi zamrznitev članstva. V splošnih pogojih je ponavadi napisano, kdo je pristojen za reševanje sporov.
Vendar, če ne izpolnjuje pogoja pct, kaj to v tvojem primeru pomeni? Da si pozitiven ali da ga pač nisi sel opraviti. Če je prvo, ti za ta čas, ko si okužen, lahko članarino podaljšajo. Če pa nisi šel opraviti testa in je z odlokom naloženo centrom pct pogoj za vstop, je pa zgolj tvoja krivda. In nisi upravičen do preostanka vračila plačila. Bil bi v času, do sorazmernega dela, v času epidemije, ko so bili zaprti.
Ivrbn, 29.08.2021 ob 16:43
Tvoja pravica je da koristis letno karto v skladu s pravili. Kot razumem, te pri tem nihce ne ovira.
J, samo kaj, ko določena nakadna “pravila” niso zapisana v Pogodbi, ki jo podpišeš ob sklenitvi obveznosti ltne karte.
Rešujem en primer – še pred epidemijo zdravstveni upravičeni razlog z zdravniškimi opravičili -pa so se “Francoze” naredili. Hoteli še pavšal 60 eur zaračunat, v primeru prkinitv – “Nurdano nenapisano pa vlja pavilo, da č imaš upravičen zdravniški razlog z zdr. potrdilom, da se mesčna karta zamrzne. Drugim pa v času pidemije “premeščali” mesečne obveznosti. Ko bodo tudi po fitnesih lovali pošteno in v Pogodbe, ki jo skleneš napisali točno določena pravila, bo poštena igra. Ne morejo samo kasirat, tudi v času epidmije na tak način.
ne bo držalo, 29.08.2021 ob 16:53
najprej si preberi, kaj pomeni pojem “diskriminacija” in na osnovi česa lahko govorimo o diskriminaciji
Pct je fašistična segregacija, ker se izsiljuje in zatira zdrave ljudi in vse, ki ne podpirajo fašističnega režima.
Debilno fašistično tega ne razume, ker podpira fašizem.
Desperadodajka, 29.08.2021 ob 16:47
Tako. Talibanski režim tudi nikogar ne ovira, da živi v skladu z njihovimi pravili. Ne vem, zakaj tako vreščijo nekateri o kršenju pravic?
Nad tvojimi odgovori sem se nasmejala. So zadeli bistvo, ampak na žalost ljudje tega nočejo videti.
Vračilo, 29.08.2021 ob 16:33
Vplačano imam letno članarino za fitnes v Ljubljani. Velja mi do naslednjega maja in sem jo plačal pred pct pogojem.
Pogojev PCT ne izpolnjujem in zdaj želim vračilo nekoriščenega dela, vendar v fitnesu ne želijo niti slišati o vračilu! Zaenkrat nas je 5 strank z zahtevkom za vračilo.
Kakšne so moje pravice?
te razumem, sama bi razmišljala enako kot ti – kakšne so tvoje uradne pravice pa ne vem zagotovo, ker nisem pravnik – meni pa,da ti lahko in ti bodo z veseljem pomagali tukaj, če se nanje obrneš:
https://pravna-mreza.si/ … ustanovljeni so bili sedaj s tem namenom,da se ljudem v času tega terorja, omejevanje svobode pomaga… poskusi torej tudi ti z vprašanjem , izgubiti nimaš kaj…
je pa to še ena prevara janeza janše… dal te bone kao ljudje bodo si lahko plačali letne članarine, po dobrem mesecu pa uvedel pct in to še plačljivi… pretkano , manipulativno… čist njegov stil
Forum je zaprt za komentiranje.