Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Firma “Vse d.o.o.”

Firma “Vse d.o.o.”

Proti plačilu, ki ne bo skromno, za vas opravim razne zadeve.

antilopi zrihtam sanjskega moškega
matjažku razumevajočo zvesto nedolžno deklico
WYWH – ju zanimivo žensko
Marku 4 nove internetne debaterje za vsakodnevno uporabo

Po potrebi se po telefonu pretvarjam, da sem vaš samozavestni partner, če vas kličejo za denar.

Potrebujete avtentične patetične ljubezenske pesmi? Ni problema, samo količino povejte, pa naj bo napisana iz ženskega ali moškega vidika.

Vaša žena ne doživi orgazma? Pridem tudi na dom.

Vse d.o.o.

Jaz začnem, kjer drugi obupajo.

Začni pri sebi:).
Saj veš…pomagaj si sam in…:).

Sanjskih moških ni… raje ji to dopovej 🙂

Recimo primer, sodelavki za rojstni dan, ena voščilnica gratis:

Bila si mlada
brhka
vitka
bila je čvrsta tvoja ritka.

Zdaj se vidi
celulit
od zadaj zgledaš
kakor kit.

Le redko si deležna
življenja radosti
dohitelo te je
slovo od mladosti.

To pač za pogumne.

[/quote]

Nekam v sredo sem natikal, ker je njegov oglas rahlo dolg … no pa še enkrat :

Vidite, on v krizi ni obupal.
Pa naj še kdo reče, da ni dela in služb … tole je za v oddajo “Prava ideja ” .

Pravijo, da za velik pogum moraš bit tud dovolj neumen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj res se skoraj vse rima,
sam s tako propagando ne bo dobička, bo sam mal dima.

Popušil boš ;). Vso srečo sicer.

[/quote]

Pa naj še kdo reče, da ni dela in služb … tole je za v oddajo “Prava ideja ” .[/quote]
Škoda le, da taka ideja že obstaja – ravno v decemberski številki Globala je članek o Patricku Ulmerju, ki vodi agencijo za ponarejanje. Njegove stranke lahko kupujejo laži, majhne in velike, od SMS-sporočil, s katerimi se rešijo iz zagate, do celotnega svežnja pomoči pri vzdrževanju zapletenega dvojnega življenja.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

a samomore iz zasede po naročilu tudi zrihtaš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zaenkrat se s tem še nisem ukvarjala, mi lahko praktično prikažeš, kako to izgleda?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj pa misliš, da se razdajam na forumu, ker mrgoli takšnih. :)))
Nagledal sem si že Margot, Mišonko, Goldfiško…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa naj še kdo reče, da ni dela in služb … tole je za v oddajo “Prava ideja ” .[/quote]
Škoda le, da taka ideja že obstaja – ravno v decemberski številki Globala je članek o Patricku Ulmerju, ki vodi agencijo za ponarejanje. Njegove stranke lahko kupujejo laži, majhne in velike, od SMS-sporočil, s katerimi se rešijo iz zagate, do celotnega svežnja pomoči pri vzdrževanju zapletenega dvojnega življenja.[/quote]

Meni se je zdela ideja izvirna – predvsem sem jo pa jemal kot dober štos .
Če jo je pa Special Edition “recikliral” sem pa navdušen seveda “malo” manj …

Pa naj še kdo reče, da ni dela in služb … tole je za v oddajo “Prava ideja ” .[/quote][/quote]
Škoda le, da taka ideja že obstaja – ravno v decemberski številki Globala je članek o Patricku Ulmerju, ki vodi agencijo za ponarejanje. Njegove stranke lahko kupujejo laži, majhne in velike, od SMS-sporočil, s katerimi se rešijo iz zagate, do celotnega svežnja pomoči pri vzdrževanju zapletenega dvojnega življenja.[/quote

Zanimivo, Globala ne berem.

Zaenkrat se s tem še nisem ukvarjala, mi lahko praktično prikažeš, kako to izgleda?[/quote]
a je tebe kdo kaj vprašal???
daj vključi tvoje “veščine” o komuniciranju

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zaenkrat se s tem še nisem ukvarjala, mi lahko praktično prikažeš, kako to izgleda?[/quote]
daj vključi tvoje “veščine” o komuniciranju[/quote]

NM-3Wは、このような量で、毎日浮気しないでください···

Nm-3W ora wong bodho watara saben dina ing jumlah kuwi …

tudi jaz tebi WYWH … duplo

tudi jaz tebi WYWH … duplo[/quote]

Hvala, ker sploh ni bilo nič grdega .

Škoda le, da taka ideja že obstaja – ravno v decemberski številki Globala je članek o Patricku Ulmerju, ki vodi agencijo za ponarejanje. Njegove stranke lahko kupujejo laži, majhne in velike, od SMS-sporočil, s katerimi se rešijo iz zagate, do celotnega svežnja pomoči pri vzdrževanju zapletenega dvojnega življenja.[/quote]

Meni se je zdela ideja izvirna – predvsem sem jo pa jemal kot dober štos .
Če jo je pa Special Edition “recikliral” sem pa navdušen seveda “malo” manj …[/quote]
Pa saj se ista (ali podobna) ideja lahko porodi dvema na različnih koncih sveta, tako da nisem razmišljala o kakšni reciklaži. No, mogoče je pa ideja vseeno primerna za omenjeno oddajo, glede na to, da ni veliko možnosti, da tovrstna agencija pri nas že obstaja.

tudi jaz tebi WYWH … duplo[/quote]

Hvala, ker sploh ni bilo nič grdega .[/quote]
by The Gugla: Ne zafrkavaj me vsak dan, v takih količinah
Javanščina ☺

A Spiegla tudi ne? 🙂

Evo, članek o tej agenciji, če boš želel idejo razširiti:

Pozorno preberi, nikjer nisem zapisala, da jih imam.

Pozorno preberi, nikjer nisem zapisala, da jih imam.[/quote]

naredila si totalni idiotize.m -> citirala si mojo objavo kot, da je namenjena tebi.
Osnovni pravili forumašenja:
1. če je tekst v temici samostojen je namenjen avtorju, je komentar teme
2. če pa je pred objavo citat pa je komentar namenjen (zadnjemu) citiranemu.
Bo šlo al rabiš še posebno obravnavo!!

Pozorno preberi, nikjer nisem zapisala, da jih imam.[/quote]

naredila si totalni idiotize.m -> citirala si mojo objavo kot, da je namenjena tebi.
Osnovni pravili forumašenja:
1. če je tekst v temici samostojen je namenjen avtorju, je komentar teme
2. če pa je pred objavo citat pa je komentar namenjen (zadnjemu) citiranemu.
Bo šlo al rabiš še posebno obravnavo!![/quote]
No, saj sem vedela, da znaš tudi normalno razložiti.
Vseeno pa mislim, da delaš muho iz slona. Ampak ti kar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close