Najdi forum

Ali jeZone alarm dovolj dobra zascita za internet?
Katere firewall programe priporočate?

Ajde

Ga imam ,važno je ,da “porednim”prepoveš dostop.Svojo nalogo opravlja BP.Seveda pa rabiš tudi antivirus in pop up killer.In Ad-aware.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Poskusi se s Tiny-jem …

lp
B

Kaj je pop up kiler?

Blokira ti tista okna ,ki se sama odpirajo.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

> važno je ,da “porednim”prepoveš dostop

Tisti ,ki rabi strogo strokovne odgovore gre na Tebe ,kr_neki pa prosim ,da mi napišeš link strani kjer piše ,da je Zone Alarm spyware.

Komur pa Zone alarm ni všeč je pa tu Tiny

ZoneAlarm sem testiral v zaprtem okolju (simulacija interneta), pa je začel pošiljati paketke podatkov na naslove, ki so v lasti istega podjetja, ki ga je izdelalo. Na njihovo žalost se je vse končalo na sosednjem PC-ju (LOL).

Za firewall pa predlagam (za začetnike je kar OK) Kerio Personal Firewall, ki je za osebno rabo brezplačen.

Nastaviti ga je potrebno na “Ask Me First”, pa uporabniku hitro pokaže, kaj se dogaja (zelo lepo zapira vse porte ven in noter).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close