Fire Explorer
Tale microsoft se pa ne da, kaj? Vsakih nekaj dni mi privzeti brskalnik Firefox preklopi nazaj na svojega IE, pobriše zgodovino in obiskane strani in take hece. No, tudi lisjak je v nekaterih pogledih hecen: zaenkrat sem našel takele hroščke: ne odpre doc dokumenta naravnost iz – recoimo googla, med zaznamke spravljene povezave pa ne vpiše tudi med Priljubljene v start meniju (saj vem, da to ni njegova skrb, bilo bi pa fino).
Problemi, ki jih navajaš morajo imeti izvor kje drugje. Omenjene stvari se mi ne dogajajo. Ko kliknem na doc nekje pač na strani me najprej vpraša z čem naj odpre in tam seveda lhko označiš, da v bodoče kar odpre brez vprašanja in zadeva dela. Ima pa lisjaček težave z FTP dostopi (ali pa je temu morda kriv fire wall od Xp-jev??).
L.P.
Moram reči da je pri meni problem samo ko želim odpreti doc iz googlovih rezultatov iskanja. A veš – tam imaš včasih pred naslovom strani, ki jih jenašel tudi napisano, ali gre za [doc] ali [pdf]. Če gre za [pdf] ga odpr bp, če pa gre za [doc] mi ponudi okno “Odpiranje xxxdokument.doc , ki pravi, da sem začel z odpiranjem tega in tega dokumenta in kaj da naj sedaj stori.
Ponuja dve možnosti in prva je privzeta: Odpri s programom – ampak vpisno okence je prazno, s kerim. Če pa kliknem za izbiro mi ponudi soffice6(privzeto) in ko ga izberem – se ne zgodi nič. Gumb V redu namreč ostane neaktiven.
Karkoli pravzaprv naredim s tem oknom je V redu neaktiven
Škoda, ne? pa saj pravim, kaj je krivo ne vem: OOo, firefox ali kaj drugega., vsekakor pa bom preživel.
Zanimivo, da pod orodja/možnosti/prenosi sploh nimam definirano kaj naj naredi z *.doc in me vedno vpraša ter ponudi word. potem pa odpre. Daj napiši kateri dokument ti ne odpre bom še jaz probal…
L.P.
Forum je zaprt za komentiranje.