Filmi in kazaa
Zanima me nekaj. Iz neta potegneš kakšen film dol, nato potegneš še slovenski prevod dotičnega filma. Vprašanje: kako dodaš slovenski prevod zraven filma, če ga želiš gledati preko DVD (predhodno seveda spremeniš format). Ali je to sploh mogoče ali lahko z prevodom gledaš le preko PC-ja?
Kako pa to storiš, če ti film pride na dva CD-ja za TV???
Hvala vsem za odgovore oz. nasvete.
Hmmmm, daj ji napiši, da ga na DVD-ju pač ne more gledat (razen če ga pretvori v drug format – S-VCD če se ne motim, da ne bo rabila kar nekaj cd-jev za en film).
Tajda!
Lahko gledaš na tv-ju, če povežeš računalnik in tv. Zadeva sploh ni komplicirana, fantje pa ti bodo razložili kaj rabiš. Ali še bolje: uporabi iskalnik! Že kar nekaj na to temo je bilo napisanega.
hmmmm, tako je, želim film gledati na hišni komponenti DVD Recorder. Filme lahko gledam v kolikor jih pretvorim v pravi format, ne znam pa dodati podnaslove zraven. Vem, da se to da, če povežem PC in TV, vendar pa mene zanima, če se da na tak način gledati tudi brez te povezave.
AsjaB, hvala za tvoj čas, vendar pa sem predno sem odprla temo prebrala vse kar je bilo napisanega o kazaa, vendar pa teme v povezavi kopiranih filmov z slovenskimi podnapisi ni bilo. Toliko o tem iskalniku.
Lep dan obema.
Forum je zaprt za komentiranje.