filmi divx – ogled na rač.
Čisto enostavno vprašanje za vas računalniške strokovnjake. Ker sem na porodniški in mi je edina zabava internet, sem na Bolhi našla prodajo filmov divx na dvd-ih ali cd-ih, nekateri s podnapisi, nekateri brez in to po precej nizkih cenah za moje pojme. Ker bi si nekaj filmov zelo rada ogledala in v kino kar še nekaj časa ne bom šla, me zanima naslednje;
– ali je dejansko mogoč ogled filmov na računalniku brez divx predvajalnika oziroma kakšne posebne nastavitve,
– priporočate filme na cd ali dvd’,
– imate kakšne nasvete v zvezi s tem.
Hvala za vse vašo odgovore.
lp nevedna
Spolzek je tudi za kupce. Če boš filme prejela po pošti in plačala po povzetju, lahko policija dobi podatke od pošte (varnost osebnih podatkov je pri nas namreč zagotovljena z Ustavo) – in potem se lahko dogaja, da bo lepega dne pozvonil kriminalist in zahteval kakšno zgoščenko od tebe kot dokaz, da bodo laže pohopsali prodajalca. Temu seveda lahko sledi še povabilo priči (tebi) na obravnavo na pristojno sodišče, nepotrebna izguba časa in denarja – ti si npr. iz Škofje Loke, prodajalec pa z Jesenic – sodna obravnava bo seveda na Jesenicah, v dopoldanskem času… včasih celo večkrat ipd. Skratka, drsi.
Forum je zaprt za komentiranje.