Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija filma-Mi gremo po svoje, Zgodbe iz Narnije-3.del

filma-Mi gremo po svoje, Zgodbe iz Narnije-3.del

Pozdravljeni. Tisti, ki ste že gledali zgoraj omenjena filma- ali sta primerna za otroka stara 5 in 7 let? V prazničnem času bi si ju skupaj ogledali v kinu. Katere filme oz. risanke, ki se trenutno vrtijo po kinematografih priporočate za to starost.
Hvala

Gremo mi po svoje!

Gremo mi po svoje

https://www.facebook.com/actio.si

Gremo mi po svoje pa res ni primeren za 5-letnika.Besedni zaklad je obupen pa tudi zgodbe ni nobene, en kup zgodbic skupa v nič.

Gremo mi po svoje. Lep, zabaven film. Smo se nasmejali…otroka stara 14 in 8 let.

Pa pa

Kater film pa je to? Ker tu imamo original angleske naslove. o.o

Let’s go our own way

Lp.Film gremo mi po svoje je postal eden izmed najboljših slovenskih filmov…sploh see ne spomnem da bi v zadnjih letih anredili kakšnega če pa so ga že je biu to eden ali 2 pa še tista 2 tako slaba da groza..fillm je res čudovit,zabaven,ja je za otroke,ker je zelo smešen,… sicer pa tako ali tako v vsakem filmčku majčkeno preklinjajo,tukaj mislim da samo zabavno ko je Jurij se mi zdi nekaj rekel .. ampak ne tako grdega … Zgodbe iz narnije pa res film se dogaja nekaj časa nazaj in je popoln za otroke ˙( ni današnjega streljanja,ni kriminalka ne grozljiva,in za 5letnega otroka ne wem če bo razumeu če sploh razume kakšne film če je tako majhen..drugače pa polpoln film brez prekljinanja.ali spolnosti”! 😛

New Report

Close