Najdi forum

FILM

ŽIVJO!

JEST IMAM PA ENO PROŠNJO IN SICER…SEM VODITELJICA ENE SKUPINE OTROK. STARI SO OD 12 PA DO 15 LET IN IMAMO TEMO O PLEMENITOSTI.
PA ME ZANIMA, KATER FILM BI BIL NA TO TEMO (NASLOV FILMA, DA SI GA LAHKO IZPOSODIM), PA DA JE PRIMEREN ZA TO STAROST OTROK!!

HVALA!:)

Na Hallmarku so vrteli “A gift of love” o fantu, ki je podaril ledvico bolni babici, pa čeprav potem ni več mogel igrati nogometa.

Hm, se mi zdi, da bo težko kakšen film na to temo najti, sploh zaradi “ciljne publike” (je pa čisto odvisno od tega, kakšna skupina najstnikov je to in če bi že lahko predelali težje vsebine; zase vem, da pri petnajstih letih nisem prenesla, da bi me filali s skoraj otročjimi pocukranimi sentimentalnimi filmi 😉 ). Mi pa recimo padejo na misel Rob Roy, Braveheart in Forrest Gump. Schindlerjev seznam in Hotel Ruanda bi bila pa zanje skoraj zagotovo pretežka. Morda pa je več na to tematiko najti med TV filmi?

Mogoče lahko poskusiš še na http://www.imdb.com, in sicer z iskanjem po ključnih besedah (“keywords”). Na primer vtipkaš “nobility”, “unselfish”, “selfless”, “self-sacrifice”, “kindness”, “honor” itd.

New Report

Close