Najdi forum

Film obrnjen naokoli

Pri novem Notebooku z Win XP in inštaliranimi BS playerjem, FFD show, Win Media playerjem imam ko si želim pogledati Div x film sliko obrnjeno okoli. Preverjal sem nastavitve, vendar nisem našel nobenega “Rotate”.

Ve kdo kaj moram spremeniti, da ne bom rabil delati stoje, če bom želel normalno gledati film?

lp

Pri stari verziji BSplayerja je bil ukaz flip. Pri tem, ta novem, jaz ne najdem.
Drugače pa … če si inštaliraš kakšen novejši kodek? Je pa pomoje napaka v filmu; mojemu bratu je to delalo, da je predvajalo na glavi in stisnjeno skupaj (1/4 ekrana), ampak samo nekatere filme – novejše. Ko je inštalirar nov kodek, je bil mir.
Ne vem, probaj…

Drugače pa pač utrjuj svoj vrat, naredi stojo na glavi… samo čips boš bolj težko v takem položaju zraven jedel in kokto pil. Pa saj itak ni zdravo…

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Če je slučajno v Xvid codekih zapisan film greš na Monžnosti–>Filters–>Xvid MPG4 video decoder in odklukaj Flip video. Moram pa povedat, da mi je pri enem obrnu sliko pri drugem pa ne, tko da ni 100% da bo stvar delala.

LP

Samo nastavitve pri BS je treba poštimat.

CD s filmom si narobe vstavil v računalo 🙂

Ja, ko bi bilo tako lahko….. Imam ffdshow gonilnike, če prav mislim a žal ni nobene flip možnosti, tudi v BS playerju ne.

lp

Jaz ne znam angleško ampak v ffdshovu piše tolele:

Flip video – if the movie is displayed upside-down, check this

okrog je en okvirček Miscellaneous

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close