Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Film ob 20h na POP

Film ob 20h na POP

Ali sem le jaz tako butasta, da ne vem kako se je končal? Kaj so kar obstali v avtu ali bi moralo biti še kaj naprej pa je POP spet prej zaključil?

Pa pred policijo so se ustavili. 😉

Kar nekaj filmov se zaključi na tak način, da si lahko misliš, kar hočeš. Tudi ta je tak.

“Gere” se je prijavil na policiji, ali pa se ni?? in so šli v Mehiko.
O koncu odločiš tukaj sama.

Drugače pa super film. Prav je, da se ljudje zamislijo, ker prevara še nikoli ni bila dobra, nikjer se dobro ne konča.

Ja, zelo dvoumen konec. Jaz pravim, da so šli v Mehiko. 🙂
Lahko noč vsem!

Po mojem sta pa v mislih odšla v Mehiko, v resnici pa na policijo. Sta bila preveč normalna, da bi z umorom lahko živela, četudi v Mehiki. So pa dobro pokazali kako te metuljčki potegnejo v vrtinec.

Meni pa je to bil film…za gospodinje…

A si se prepoznala – mislim v vlogi gospodinje na drugi strani ekrana

dve temeljni pripombi, zakaj je bil film slab: bil je neznosno predvidljiv in hudo moralističen.

predvidljiv (le kaj bo videla, ko se nenadejano zapelje nazaj v New York, če ne njega z drugo; le kaj bo naredil mož, ko pride do ljubčka, če ne to, da se bo končalo z njegovo smrtjo, le kdo kliče po umoru, če ne žena …),

moralističen (“da se ljudje zamislijo, ker prevara še nikoli ni bila dobra, nikjer se dobro ne konča” in podobno klerikalno nakladanje),

… da, za gospodinje, pa še to samo za tiste manj zahtevne 🙂

Sem gledala film in sem bila jezna na konec in še vmes.

Pa tudi sicer, baba je poročena z Gerom in se gre kurbat z enim mladičem :-((((

In seveda, tako kot vedno, vse se zgodi zaradi ženske, ki ne zna držat nog skupaj, zaradi ene slabe ženske, sta dva dobra moška nastradala.

Cel film sem bila jezna na to žensko, ki mi je sicer všeč.

Kakšen konec bi mi bil všeč. Da Gere pusti ženo, ona umre zapuščena in nesrečna, Gere pa si najde prijetno mladenko in skupaj s sinom preživljajo lepe dneve nekje v Mehiki. Ta norc ji je pa kar odpustil varanje.

To so telenovele

…in vsi so živeli srečno do konca svojih dni…

PRAVLJICA

Uni ta mladi pa res ni bil dober moški. A bomo obsojale samo žensko? Tudi on je bil poročen in se je g…. z vsemi od kraja.
Manjkal mi je konec, jaz sem si predstavljala da se je mož šel prijavit.

To so telenovele

…in vsi so živeli srečno do konca svojih dni…

PRAVLJICA[/quote]

Kaj pa je zate telenovela? To, da nekdo nekomu odpusti? Huh, koliko je mož in žena, ki svojemu partnerju odpuščajo varanje, pretepanje, … vse v imenu ljubezni ponavadi. Kar pa s srečo res nima popolnoma nič.

Meni je bil pa film všeč. Pač, veliko kemije, malo metuljčkov, pa se je žena zaljubila. Šit happens. Včasih pač prevladajo nagoni nad razumom.

New Report

Close