Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija film na SLO1

film na SLO1

Mi lahko prosim tiste, ki ste gledale današnji film Pisma iz Egipta, poveste kako se je končal ? Zadnjih 15 minut sem zamudila. Hvala!

je bejbam na prvem mestu in mož valjda na drugem, seveda sledi ločitev, ker je v ta prav cajt uskočila študentka v lajf prof, dr-ja, tako nekako – skraktka odličen film

konča se tako, da pusti moža. krasen film in super igralci!

hvala za “konec”.

Res sta dobro odigrala.

no, po ločitvi ona odkrije ta premaz, ki stare zapise oranja, da ne zbledijo.

itak da potem orjejo na široko

itak da potem orjejo na široko[/quote]

ja res je težko ugotoviti da je ušla črka … h

itak da potem orjejo na široko[/quote]

ja res je težko ugotoviti da je ušla črka … h[/quote]

spljoh ni težko
moraš met doktorat
a nardiš ga btw
tu na monu

Vidim da vam je bil film všeč. Niste pa nič omenile none Mile, ki je bila Aleksandrinka. Mene je pa najbolj prizadel odnos družine do te none.
Točno tako se je res dogajalo in Aleksandrinka je bila tudi nona mojega moža. Hčerka je ni videla od 2 let starosti do 36 let. Bile so obsojane od svojega okolja, nekatere po krivici nekatere ne. Tej naši je takoj po njnem odhodu v Egipt umrl mož, ki naj bi skrbel za 4 otroke, ki jih je pustila doma. In tam doli se je še enkrat poročila z Grkom in imela še dve hčeri. Za te doma ji ni bilo mar.
Ja film je res vreden ogleda. Če bo ponovitev ga bom gledala še enkrat.

No, tej noni iz filma očitno ni bilo vseeno za svojo hčerko, vsaj po pismih sodeč.
In tudi, ko je bila zaprta tam v skednju, je notri jokala in klicala svojo hčerko.
To, da jo je imela rada, je na koncu spoznala tudi Ana, ko je trkala na vrata svoje
hčerke in svoji materi na koncu tudi nekako odpustila. Ta prizor je bil zame zelo ganljiv.

New Report

Close