Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija film na POP TV

film na POP TV

Včeraj sem gledala film na pop tv z Umo Turman- ženska stara 37 let se zaljubi v 23 letnega fanta. Potem ko bo razprtijah zopet prideta skupaj in gre celo na obisk k svoji tašč-terapevtki – potem pasem morala k otroku, ker se je jokal.

Mi katera pove konec?

Ona zve, da je spal z drugo in ga zapusti, nato mu odpusti in se ljubita, on ji želi podariti otroka, ona mu med ljubljenjem reče, da bi mu bilo žal, ker še ni pripravljen ampak , da je že njegova ponudba dovolj velik izkaz njegove ljubezni. Konec prizora. Eno leto kasneje on odhaja z večerje s prijateljem in debatirata o tem, da bo šel na potovanje v Salvador. Vrne se v gostilno po pozabljeno čepico, tam zagleda njo, spogledata se skozi okno, oba sentimentalno nasmejana, on odide in KONEC.

Prav trapast konec, zakaj sta šla narazen, pojma nimam. Torej sta imela le spravni seks, med katerim sta ugotovila, da on še ni zrel za otroka, zato sta šla narazen. HALO ?

A naj bo happy end v smislu in živela sta do konca svojih dni, ko bi bila ona stara 65 let, on pa 52 let, meni se je zdel tak konec edino realen in smiseln.

No, hvala Bogu še kakšna, ki ni razumela konca. Sicer sem se skozi ves film smejala holivudski stereotipnosti, ampak na koncu sem pa samo zazijala in se vprašala, če sem res trapasta, da ga nisem razumela…

Meni je povsem jasno, da stvar verjetno ne bi funkcionirala, zato nisem pričakovala hepi enda, ampak zdelo se mi je, kot da med prizorom ljubljenja in tistim ‘ leto kasneje ‘ nekaj manjka.

New Report

Close