Film Ko zorijo jagode neprimeren za današnji čas
Tocno tak ! Milfe vsaj vejo za kaj jo imajo in da je treba narastek hormoncka takoj dol popilit, da ne rata divji, ker so potrebe potem samo se vecje in bolj divje, ko vec ni zavor in niti rocna ne prime vec ! hehhe
Pa menda ne mislite da vam bodo namesto vas zupniki raylagali kako in kaj, kot je to bilo vcasih za casa nasih dedov Ali ? Ce se mene vprasa so zupniki pedofilijo izmislili !
Rocker, 30.10.2021 ob 20:53
Tocno tak ! Milfe vsaj vejo za kaj jo imajo in da je treba narastek hormoncka takoj dol popilit, da ne rata divji, ker so potrebe potem samo se vecje in bolj divje, ko vec ni zavor in niti rocna ne prime vec ! hehhe
Pa menda ne mislite da vam bodo namesto vas zupniki raylagali kako in kaj, kot je to bilo vcasih za casa nasih dedov Ali ? Ce se mene vprasa so zupniki pedofilijo izmislili !
Stara tema.
poziv, 08.02.2019 ob 22:21
V filmu starejši fant poljublja in otipava mlado deklico, ona se tudi tušira naga. To je popolnoma neprimerno za današnji čas, ko smo bolj osveščeni kot v časih nebrzdanega komunizma in menim, da tega filma ne bi smeli več predvajati (danes so ga predvajali na TV)
Jebenty “zateženi fotr”, a ne bi šel raje spat, kot da si izmišljuješ taužente nickov.
Saj po 30 letih ,ko sem spet ponovno gledala Mlada leta izumitelja Polža ,da 14 -letna Violeta naga skače po plaži in še en naš film ,katerega naslova s ene spomnim,ko en 13 letni fant seksa z več ženskami naenkrat.
Takrat je bilo polno takih filmov pri nas,samo nismo bili tako pozorni na to kot danes.
Saj sem pred 4 leti gledala en ameriški film , kjer je igralo nekaj znanih igralcev,ali bolje povedano sem ga prenehala gledati ,ko je lik 30 letnega moškega naskakoval 10 letno punco.
Pa Francozi so tudi v preteklosti posneli polno takih vprašljivih filmov,ko se odrasli moški pozabavajo z dekleti.
Takrat se res nismo temu posvečalai,dandanes bi pa verjetno preklopili.
Forum je zaprt za komentiranje.