Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Film “Chinatown”

Film “Chinatown”

Danes sem dobil preko Blackstara DVD film Chinatown, v katerem igra Jack Nicholson in Faye Dunaway.
Ali ga je kdo mogoče gledal in če ste, kakšen se vam je zdel?
Baje je zelo dober, na IMDB tudi zelo visoko kotira.

P.s. Na Blackstaru pa je ravno zdaj ta film zelo poceni…

Lujo, saj ti nočem težit, samo ni mi pa jasno, zakaj sprašuješ za mnenje, če si ga že kupil. Oglej si ga, pa boš videl.

Janja, sej jaz tudi tebi ne želim težit, ampak ali veš kaj pomeni beseda FORUM?
Ugotovila boš, da se na forumih pogovarja, izmenjuje mnenja, debatira ipd.
Mene zanimajo mnenja drugih, ki so gledali ta film. Jaz sem si ga namreč vmes že ogledal.
Upam, da bom dobil tvoje dovoljenje, Janja, da se lahko pogovarjam na forumu z drugimi… 🙂

Hehe, moj blagoslov vsekakor imaš. Seveda sta oba najina posta v smislu debate. Sem pa kar morala to napisat, ker sem že na forumu Knjižni molji nekajkrat zasledila: “V knjižnici sem vzela to knjigo, pa ne vem, ali naj jo preberem. Kaj se vam zdi?” Nekako se mi zdi to malo čudno vprašanje. Potem pa za nameček prileti še tvoj post: “…BAJE je zelo dober…” (hm, torej ga še nisi videl), “… na IMDB visoko kotira…” (Bog si ga vedi, kaj je ta IMDB; pa: kaj ima to zveze, če tam visoko kotira), pa zazveni kot neko opravičilo nakupa: “… je ravno zdaj ta film zelo poceni…”. Pa si pač bil ti tisti, ki si najebal. Ker mi, če dobro preberem tvoj prvi post, še zdaj ni povsem jasno, kaj si z njim sploh nameraval doseči. Ah ja, pač eni nismo tako naravno inteligentni… 🙂

Včasih se vprašam kaj se nekaterim ljudem odvija v glavi… ampak na to vprašanje mislim, da tudi dotični ne bi znali odgovoriti.

Takšen je bil namreč tvoj odgovor, Janja, brez repa in glave.

Ne vem kaj delaš s takšnim pisanjem sploh na forumih, kaj šele na temu forumu.
Če te nekaj ne zanima, ali se na nekaj ne spoznaš, zakaj se čutiš dolžno, da potem na takšen način odgovarjaš kot si oz. da se sploh oglašaš?!
Nihče tukaj ne potrebuje takšnih neumnosti brati od kogarkoli.

Žalostno, da obstajajo takšni ljudje in, da se zadržujejo tudi na takšnih forumih (takšnih ljudi sem že nekaj opazil tudi na drugih forumih) kot je Med.Over.Net, ki sem ga imel resnično za prostor, kamor prihajajo vsaj kolikor tolikor civilizirani in kulturni ljudje in, kjer si lahko izmenjavamo mnenja, si pomagamo… žal pa dokler ne bo uveden nek pameten sistem kako se filtrira takšno pisanje in dostop takšnim in podobnim ljudem tukaj ne vidim rešitve-žal je slovenska mentaliteta takšna, da se večina ljudi odzove šele na restrikcije in sankcije.

Janja, tebi pa svetujem, da vkolikor nimaš kaj pametnega (konstruktivnega) za napisati-kar po tvojem pisanju nedvomno drži, da se raje sploh ne oglašaj, ker mi verjemi, da ti ni tukaj mesto. Če pa imaš psihične težave jih rešuj nekje drugje in se znašaj nad nekom ali nečim drugim.

Spoštovani Lujo!

Sama v svojih postih pač najdem rep in glavo, v tvoje se bom pa potrudila, da se od sedaj naprej ne bom več vtikala. Da ti polepšam življenje. Moram te pač negirati, vendar očitno me JE ZANIMALO, čemu si napisal ta post, drugače se vanj ne bi spuščala, pa odgovora, razen žalitev, nisem dobila. Res je, da ne vem, kaj je to za ena lestivica (?) IMDB, pa tudi tega odgovora nisem dobila.

Še vedno verjamem, da mi mesto tu pripada. Na tvojo žalost. Če mački stopiš na rep, pač zacvili.

Lep neciviliziran in nekulturni pozdrav!

J.

Full dober je.. ta pravi film za jesenske dni…

Ernesto, meni je bil tudi všeč, še posebej vloga Nicholsona, ki mu je bila pisana na kožo.
Odlična pa je tudi režija Polanskega…
Priporočam ta film in če želite imeti DVD verzijo si ga lahko zelo poceni kupite na Blackstaru.

LP vsem!

New Report

Close