Fight club
Strpnost se mora ustaviti pri nekulturnem dialogu, saj to je funkcija moderatorja.
Če je npr. moderator narcis, da bi rad ugajal vsem, je pa to potem tolerančnost pod narekovaji.
Namreč toleranca ni definirana kot strpnost do nestrpnih, ampak da drugim pustimo živeti po svojih načelih.[/quote]Seveda, najprej posekaš vse glave potem pa naj živijo…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Strpnost se mora ustaviti pri nekulturnem dialogu, saj to je funkcija moderatorja.
Če je npr. moderator narcis, da bi rad ugajal vsem, je pa to potem tolerančnost pod narekovaji.
Namreč toleranca ni definirana kot strpnost do nestrpnih, ampak da drugim pustimo živeti po svojih načelih.[/quote]
Se strinjam z Matjažkom, on bo že vedel, kako se mora obnašati moderator. ;))))) Matjažko je tudi meni zaprl gobec, če me je preveč metalo na fatalchatu. :))[/quote]
Antilopca, tebi pa ne bi zapiral gobčeka, ampak bi ti celo ponudil solni lizalni kamen, ker to imate radi prežvekovalci, a ne? :)))
Strpnost se mora ustaviti pri nekulturnem dialogu, saj to je funkcija moderatorja.
Namreč toleranca ni definirana kot strpnost do nestrpnih, ampak da drugim pustimo živeti po svojih načelih.[/quote]
Se strinjam z Matjažkom, on bo že vedel, kako se mora obnašati moderator. ;))))) Matjažko je tudi meni zaprl gobec, če me je preveč metalo na fatalchatu. :))[/quote]
In zato več ne greš tja gor…:)
Antilopca, tebi pa ne bi zapiral gobčeka, ampak bi ti celo ponudil solni lizalni kamen, ker to imate radi prežvekovalci, a ne? :)))[/quote]
Preveč soli organizmu škoduje. :))
Forum je zaprt za komentiranje.