Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Fiat, kupljen v Italiji

Fiat, kupljen v Italiji

Dobila sem informacijo, da se na avto-sejmih v Italiji da dobiti rabljene avtomobile po zelo ugodni ceni (primer je bil fiat brava, letnik 2000, cena cca 2000 EUR).
Ali ima kdo več informacij o tem? Razlika v ceni je namreč kar velika in ker mislim v kratkem kupiti rabljen avto (verjetno Punto, star cca 2-3 leta), me zanima resničnost teh info.
Hvala za odgovore.
LP, Doroty.

Poceni avto se lahko spremeni v dragega. Preveri njegovo »zgodovino«, stanje, ohranjenost …
Dobre avtomobile lastniki vedno »dobro« cenijo, pa kljub temu razmeroma hitro zamenjajo lastnika.

LP, Škorpjon

Cene rabljenih avtomobilov so v Italiji prav gotovo bistveno nižje kot pri nas, tako da se tak nakup splača. Seveda tveganej ostane, a ni prav nič večje kot če kupuješ rabljen avto pri nas.

Izgleda, da bo treba malo pogledat.
Kot si napisal Pepe, če kupiš rabljenega je vedno tveganje (pri nas ali v tujini). Ampak do sedaj sem vedno imela srečo (že trkam na les) – kupim 2-3 leta rabljenega, lepo ohranjenega in to za mnogo manj denarja kot je nov – kar mi sploh ni pomembno, glavno je, da se vozim 🙂

Če boste zvedli kje se da kupit bi jaz tudi šel. Lahko gremo skupaj in krijemo sorazmerno stroške (tudi moj brat bi šel).
Mislim da me noben ne bi opeharil ker se tudi razumem v avta.

LP, moj tel.: 041 766 093

bbbbb…,
mi smo bili na podaljšanem vikendu pri sorodnikih blizu italijanske meje. Malo smo se pozanimali, menda to kar drži. Bodo mi pa naredili uslugo, da bodo sami pogledali kako kaj stojijo cene. Če izvem kaj več, javim …
Lp.

New Report

Close